Υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου

Πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου Μικρασιατικής μνήμης

06/08/2022 - 17:00

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου Μικρασιατικής μνήμης το βράδυ της Κυριακής 31ης Ιουλίου 2022.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Λέσβου-Lesvos Runners, το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης και το αθλητικό σωματείο “Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού Μυτιλήνης” υπό της αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και στο πλαίσιο του Λεσβιακού καλοκαιριού.

Έγιναν δύο νυχτερινοί αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων στον ιστό της πόλης της Μυτιλήνης, με εκκίνηση και τερματισμό στο Άγαλμα της Ελευθερίας και με επίσημη χρονομέτρηση από τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η απόδοση τιμής σε μια ιδιαίτερη στιγμή της ελληνικής ιστορίας, η προαγωγή του αθλητικού πνεύματος, καθώς επίσης και η ανάδειξη των πολλών και σημαντικών σημείων ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος της πόλης της Μυτιλήνης.

Συμμετείχαν στους αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων 88 αθλήτριες και αθλητές και 13 παιδιά στον παιδικό αγώνα 1 χιλιομέτρου που έγινε στον πεζόδρομο στα Τσαμάκια.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey