Με τη συμμετοχή της Άθλησης και του Κέρκη Σάμου

Πρώτο τουρνουά Βόλεϊ

01/10/2022 - 16:00

H Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Λέσβου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, διοργανώνει τουρνουά Βορειοανατολικού Αιγαίου σήμερα Σάββατο στις 19:00 στο Κλειστό της Νεάπολης, με συμμετοχή της Άθλησης και της ομάδας του Κέρκη Σάμου με όλα τα αστέρια της, η οποία συμμετέχει στην Pre League και είναι το πρώτο φαβορί για άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία της Ελλάδας.  

Αν μη τι άλλο η του ομάδα του Κέρκη Σάμου αποτελείται από αθλητές που αγωνιζόταν στην Α1 κατηγορία επί σειρά ετών, καθώς και στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αποτελεί μια καλή ευκαιρία για όλους τους φιλάθλους και ιδιαίτερα για τα παιδιά και γονείς όλων των ακαδημιών του νησιού μας και όχι μόνο να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ο οποίος θα είναι υψηλού επιπέδου και σίγουρα θα αποκομίσουν μια πολύ καλή εμπειρία για τη μετέπειτα εξέλιξη τους στο άθλημα του βόλεϊ. 

Θα είναι η πρώτη επίσημη παρουσία της Άθλησης, που θα συμμετέχει στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών για 3η συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά και σίγουρα ένα καλό τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. 

Έναρξη νέου τμήματος ξιφασκίας  

Η Άθληση ανακοίνωσε την έναρξη νέου τμήματος στο άθλημα της ξιφασκίας. Η πρώτη επίδειξη και παρουσίαση του νέου συναρπαστικού αθλήματος, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29/9 το απόγευμα στο ιδιωτικό προπονητήριο που βρίσκεται επί της οδού Θεοφίλου Χατζημιχαήλ .Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Βάσω Παπασταύρου στο 6943724061. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey