Πρεμιέρα στην Β ΕΠΣΛ

Πρώτη αγωνιστική ημέρα για το πρωτάθλημα της Β κατηγορίας με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

23/10/2021 - 12:00 Ενημερώθηκε 23/10/2021 - 12:46

Για τον πρώτο όμιλο, σήμερα στις 16:00 ο Παπανικολής υποδέχεται στο ανακαινισμένο «Καραβογιάνειο» τον Ορφέα Άντισσας και ο Καραβαγγέλης παίζει στην έδρα του Αχιλλέα. Αύριο το πρωί στις 11:30, ο ΑΟ Βασιλικών θα υποδεχτεί στο γήπεδο Καλλονής που χρησιμοποιεί ως έδρα την Άναξο.

Στον Β όμιλο, σήμερα την ίδια ώρα ο Ταξιάρχης υποδέχεται στο ανακατασκευασμένο γήπεδο του τον Αλκιβιάδη, ενώ η ομάδα του Πολιχνίτου παίζει στο γήπεδο Αγιάσου με τον Αστέρα Νίκης ο οποίος τιμωρήθηκε με -3 βαθμούς λόγω ότι δεν προσήλθε στο αγώνα κυπέλλου με τον Μεσότοπο. Ακόμη, ο Αστέρας-Ορφέας αγωνίζεται στο γήπεδο Μόριας με τον Αίγειρο Μυστεγνών και αύριο στις 11:30 στο ίδιο γήπεδο ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας θα κοντραριστεί με τον Αρίων Παλαιοκήπου.

Κλήρωσε για την Β φάση του κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19/10 στα γραφεία της ΕΠΣΛ η κλήρωση για την Β φάση του κυπέλλου Λέσβου.

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι οκτώ ομάδες οι οποίες προκρίθηκαν από την Α φάση όπως και ο Αιγέας ο οποίος είχε προκριθεί άνευ αγώνα στην Β φάση.

Για την δεύτερη φάση θα πραγματοποιηθούν μόνο δύο παιχνίδια τα οποία θα είναι νοκ αουτ, ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες προκρίθηκαν απ ευθείας στην Γ φάση. Τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν αυτή την Τετάρτη 27/10 και είναι:

Προοδευτική-Αετός

Αιγέας-Αλκιβιάδης

Οι ομάδες που προκρίθηκαν:

Διαγόρας

Όλυμπος

Μεσότοπος

Ατρόμητος Αν.

Οδ. Ελύτης

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey