Ακολουθεί το γήπεδο Μανταμάδου

«Πράσινο» το γήπεδο της Πέτρας

14/06/2020 - 18:23 Ενημερώθηκε 14/06/2020 - 19:07

Μέσα σε διάστημα τριών μηνών το βόρειο τμήμα του νησιού ετοιμάζεται να υποδεχτεί και δεύτερο ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου, αφού μετά το γήπεδο του Μολύβου, «πρασινίζει» και το γήπεδο της Πέτρας.

Παρότι οι χωματουργικές εργασίες είχαν ολοκληρωθεί από τον περασμένο Μάρτιο, λόγω του κορονοϊού, ο τάπητας ξεκίνησε να στρώνεται την περασμένη εβδομάδα από την εταιρεία που έχει αναλάβει την εκτέλεση του έργου, ενώ παράλληλα με την επίστρωση του χλοοτάπητα ο Δήμος Δυτικής Λέσβου προχώρησε και σε συνοδευτικά έργα για το αποχετευτικό περιμετρικά του γηπέδου.

Να σημειωθεί ότι μετά το γήπεδο Πέτρας, σειρά έχει αυτό του Μανταμάδου, στο οποίο επίσης έχουν προχωρήσει σε ικανοποιητικό βαθμό οι χωματουργικές εργασίες και αναμένεται σύντομα να στρωθεί και εκεί ο τάπητας.

Σε δήλωση του ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου και αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Ανδρέας Αξής αναφέρει: «Συνέχεια των έργων αθλητισμού στον Δήμο Δυτικής Λέσβου. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η εγκατάσταση πλαστικού τάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Πέτρας. Ένα έργο συνεχιζόμενο από τον τέως Δήμο Λέσβου με επόμενο σταθμό το γήπεδο Μανταμάδου. Ο αθλητισμός είναι διέξοδο για όλους και κυρίως για τους νέους του νησιού μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τα έργα αυτά, έτσι ώστε να υπάρχουν σε κάθε περιοχή του Δήμου μας οι ανάλογες εγκαταστάσεις, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.»

Έτσι, ένα ακόμα «πράσινο» γήπεδο θα δώσει περισσότερες λύσεις στο γηπεδικό πρόβλημα του νησιού που εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τα ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία αναγκάζονται να παίζουν εν έτει 2020 σε ξερά γήπεδα και θα αποτελέσει σίγουρα ένα κίνητρο πέρα από την τοπική ομάδα του Αχιλλέα Πέτρας και για τις υπόλοιπες ποδοσφαιρικές ομάδες των γύρω περιοχών και των δύο κατηγοριών αλλά και για τις ακαδημίες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey