Ποδηλατοπορεία από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου για την ημέρα της γης

Πεταλιές με τα φώτα κλειστά

22/03/2022 - 10:30

Εδώ και 15 χρόνια, το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου εορτάζεται η Ώρα της Γης. Η Ώρα της Γης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κινήματα στον κόσμο για την προστασία του περιβάλλοντος, στην οποία συμμετέχουν ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο πολίτες, σύλλογοι και ομάδες σε περισσότερες από 190 χώρες του κόσμου. Είναι μια συμβολική δράση που προάγει την ενότητα, που τόσο πολύ αυτή τη στιγμή έχουμε όλοι ανάγκη.

Η Ώρα της Γης, το Σάββατο στις 26 Μαρτίου, είναι μια ευκαιρία, για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, να ενώσουν τις φωνές τους και να στείλουν όλοι μαζί ένα ξεκάθαρο μήνυμα: <<θέλουμε ένα μέλλον βιώσιμο για όλους. Θέλουμε έναν κόσμο ασφαλή, όπου ο κάθε άνθρωπος θα έχει ίσες ευκαιρίες. Μόνο ενωμένοι και με μια ισορροπημένη σχέση με τη φύση θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τον κόσμο που οραματιζόμαστε>>, όπως σημειώνουν τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου (Πο.Συ.Λε.) καλεί τους φίλους του ποδηλάτου, του περιβάλλοντος και της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, να πάρουν μέρος στην μεγαλύτερη συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης που υπήρξε ποτέ για την προστασία του πλανήτη, με την καθιερωμένη πλέον νυχτερινή ποδηλατοπορεία  στους δρόμους της Μυτιλήνης την ώρα που τα φώτα της πόλης θα είναι κλειστά!

Μια παγκόσμια δράση που γίνεται κάθε χρόνο με σκοπό να ενημερώσει τους ανθρώπους για την κλιματική αλλαγή και να τους ενθαρρύνει να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα ταυτόχρονα σε περισσότερες από 190 χώρες το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 και να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον του πλανήτη μας.

Φέτος το ραντεβού για την ποδηλατοπορεία έχει προσδιοριστεί για τις 26 Μαρτίου και ώρα 20:00 στη Πλατεία Σαπφούς.

Σημειώνεται ότι  οι ανήλικοι πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους και πώς είναι υποχρεωτικά τα φώτα εμπρός και πίσω για τη συμμετοχή την ποδηλατοπορεία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey