Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας

Παρελθόν ο Γιακαλής από τον Μεσότοπο!

06/06/2020 - 21:05 Ενημερώθηκε 06/06/2020 - 21:09

Την λύση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Γιακαλή έκανε γνωστή η ομάδα του Μεσοτόπου με επίσημη ανακοίνωση την περασμένη Τρίτη.

Οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν μετά από τρία χρόνια καθώς όπως αναφέρουν υπάρχουν πλέον διαφορετικοί στόχοι, με τον κυπελλούχο ΑΟΜ να αλλάξει ρότα τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, δίνοντας βάση κυρίως σε δικά του νεαρά παιδιά, ενώ από την άλλη στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού βρίσκεται ο πρωταθλητισμός και γιατί όχι μια θέση στον πάγκο ομάδας σε ανώτερη κατηγορία. Παρελθόν επίσης αποτελεί και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Πολυζώνης. Η ανακοίνωση του σωματείου:

«Όταν ένας όμορφος κύκλος συνεργασίας κλείνει. Ο Θεόδωρος Γιακαλής, τα τρία τελευταία χρόνια, ήταν ο προπονητής της ομάδας του Μεσοτόπου και πρόσφερε τα μέγιστα στην ομάδα μας, με όλες τις ψυχικές και σωματικές του δυνάμεις .

Στα χρόνια της συνεργασίας μας, αγαπήθηκε από τους αθλητές και την διοίκηση για το ακέραιο του χαρακτήρα του και την προσήλωση του στους στόχους του αθλητικού συλλόγου μας. Δυστυχώς όμως τελειώνοντας η φετινή σεζόν, η προπονητική αυτή προσφορά του, φτάνει στο τέλος της, Παρότι αυτός ο κύκλος κλείνει εδώ, δεν θα σταματήσει ποτέ η αμοιβαία εκτίμηση και στήριξη, διότι όλοι μαζί μοιραστήκαμε όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές με την ομάδα του τόπου μας.

Η Διοίκηση του ΑΟΜ αναγνωρίζει κι ευχαριστεί τον άνθρωπο-παιδαγωγό, που πάνω από τα μαθήματα ποδοσφαίρου προς τους αθλητές μας, έθεσε τις βάσεις για την διαμόρφωση ηθικών και ακέραιων προσωπικοτήτων. Κατά γενική ομολογία, στην τριετή συνεργασία μας, όχι μόνο ανεβάσαμε την ποιότητα, το ήθος και την συμπεριφορά των παικτών μας αλλά και των φιλάθλων μας που πάντα ήταν στο πλάι μας με υψηλή ενσυναίσθηση του αθλητικού ιδεώδους.

Αποχωριζόμαστε λοιπόν έναν πολύτιμο συνεργάτη, όμως από καρδιάς, όλα τα μέλη του Δ.Σ., του ευχόμαστε να φτάσει ψηλά και να έχει καλή σταδιοδρομία σε όποιο μετερίζι ο ίδιος επιλέξει να συνεχίσει την προσφορά του μελλοντικά! Εις το επανιδείν.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey