Έναρξη την Δευτέρα 28 Ιουνίου

Oxygen Summer Camp για ένα καλοκαίρι γεμάτο δράση [Vid]

24/06/2021 - 14:39 Ενημερώθηκε 25/06/2021 - 11:23

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Oxygen Summer Camp ανοίγει τις πύλες του στις 28 Ιουνίου και περιμένει τους μικρούς του φίλους για ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση με αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Κάθε χρόνο η ομάδα του Oxygen Summer Camp συνεργάζεται με άλλους φορείς και συλλόγους για να δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα αθλήματα. Σε αυτό το πλαίσιο, φέτος, σε συνεργασία με τον Κωπηλατικό Όμιλο Μυτιλήνης, θα γίνει μία εισαγωγή στο άθλημα της κωπηλασίας. Επιπλέον σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Μυτιλήνης αξιοποιώντας τον ποδηλατόδρομο που μόλις δημιουργήθηκε και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην κατασκήνωση οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την χαρά να γνωρίσουν την ποδηλασία. Ακόμη η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου «Σαπφώ» θα διδάξει στα παιδιά ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο.

Η κατασκήνωση απευθύνεται σε παιδιά 5-12 ετών για ένα καλοκαίρι ξεγνοιασιάς. Τα παιδιά χωρίζονται σε ομάδες και κάθε ομάδα έχει τον ομαδάρχη της.

Η κατασκήνωση λειτουργεί από τις 7:30 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι στο μεγάλο ωράριο και από τις 8:30 το πρωί έως τις 1:30 το μεσημέρι στο μικρό ωράριο. Το Oxygen Summer Camp θα είναι ανοιχτό μέχρι και μία μέρα πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Το προσωπικό του Oxygen Summer Camp στελεχώνεται με γυμναστές και πτυχιούχο ναυαγοσώστη εγκεκριμένο από το Λιμενικό.

Τέλος σημειώνεται ότι η πλαζ είναι μία οργανωμένη παραλία με περιφραγμένο χώρο και διαθέτει δικό της ναυαγοσώστη, επιπλέον τα παιδιά του Oxygen θα έχουν στην διάθεσή τους δικό τους περιφραγμένο χώρο για και τουαλέτες.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey