Αποχώρηση μετά από 32 χρόνια του Σταύρου Ψαρρόπουλου

Νέα εποχή με Πετρέλλη-Βερρή στην ΕΠΣ Λέσβου

20/06/2021 - 14:02

Την 30η Ιουνίου η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου φαίνεται πως αλλάζει σελίδα, αφού ο Σταύρος Ψαρρόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, με τον Κυριάκο Πετρέλλη και τον Παντελή Βερρή να ανακοινώνουν την κοινή τους κάθοδο.

Μετά από 32 χρόνια στην προεδρία της ΕΠΣΛ, ο Σταύρος Ψαρρόπουλος αποφάσισε να μη συμμετέχει στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Ιουνίου στο Ενωσιακό γήπεδο στη Θερμή. Αιτία της απόφασης του, το γεγονός ότι με τη νέα νομοθεσία δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν μόνο τα σωματεία που έχουν λάβει αθλητική αναγνώριση, με αποτέλεσμα στη Λέσβο να ψηφίζουν μόνο 7 σωματεία και 1 στη Λήμνο, κάτι το οποίο λειτούργησε αρνητικά όσον αφορά την επανεκλογή του νυν προέδρου.

Έτσι, μετά από μπαράζ επαφών με παράγοντες των σωματείων, αποφασίστηκε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου ο επί σειρά ετών αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ  Κυριάκος Πετρέλλης, σε κοινό ψηφοδέλτιο με την παράταξη του Παντελή Βερρή.

Μεταξύ άλλων, στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δύο παράγοντες αναφέρουν ότι, τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες, οι νέες συνθήκες με τις οποίες καλούνται να επιβιώσουν τα σωματεία και οι παράγοντες, οι νέες προοπτικές που οφείλουν να δημιουργήσουν όλοι όσοι αγαπούν το Λεσβιακό και Λημνιακό ποδόσφαιρο επιτάσσουν σύμπνοια, ομοψυχία και συνεργασία. Το γεγονός μάλιστα ότι φέτος η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Λέσβου θα προκύψει από τη ψηφοφορία στην οποία θα συμμετάσχουν μόλις 8 σωματεία, ενισχύει την ανάγκη συνεργασίας προκειμένου το νέο συμβούλιο να είναι όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικό.

Με το παραπάνω σκεπτικό, οι δυο υποψήφιες παρατάξεις οι οποίες θα διεκδικήσουν την ψήφο των σωματείων, αποφάσισαν να συμπορευτούν και να συνεργαστούν δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις μιας επιτυχούς μετάβασης στη νέα εποχή. Οι δυο παρατάξεις έχουν συμφωνήσει στην ανάληψη της Προεδρίας από τον Κυριάκο Πετρέλλη και στη γενικότερη συνεργασία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει συνάντηση των δυο επικεφαλής με τα σωματεία προκειμένου να ενημερωθούν επίσημα για το πλάνο και τον σχεδιασμό της νέας διοίκησης.


Εμβολιασμός 2021

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey