Ο ΟΠΑΠ έκανε Πανελλαδική διαφήμιση για το καινούργιο του παιγνίδι «κυνοδρομίες» με κεντρικό πρόσωπο τον Πέτρο Νταλαμπέκη

Μια καμπάνια του ΟΠΑΠ βασισμένη σε ένα … Μυτιληνιό!

07/02/2022 - 19:46 Ενημερώθηκε 07/02/2022 - 20:00

Πριν από μερικές μέρες ξεκίνησε η Πανελλαδική καμπάνια του ΟΠΑΠ για ένα νέο στοιχηματικό παιγνίδι με θέμα τις «κυνοδρομίες». Η καμπάνια «έπαιξε» σε δεκάδες  μέσα ενημέρωσης τοπικής ή ευρύτερης εμβέλειας. Το εντυπωσιακό στην όλη ιστορία είναι ότι κεντρικό πρόσωπο που προβάλει και προβάλλεται στην καμπάνια είναι ένας «δικός μας» πράκτορας, ο κεντρικός πράκτορας της Λέσβου Πέτρος Νταλαμπέκης.

Για του λόγου το αληθές αναδημοσιεύουμε ενδεικτικά την παρουσίαση στη γνωστή μεγάλης εμβέλειας ιστοσελίδα SPORT24.

Νέο δελτίο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Racing για κυνοδρομίες είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες ημέρες στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Το σπορ, που αποκτά ολοένα και περισσότερους φίλους, έχει πλέον το δικό του δελτίο για στοιχηματισμό.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτρο Νταλαμπέκη, ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στη Μυτιλήνη, το νέο δελτίο κυνοδρομιών θα αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο εξυπηρέτησης των παικτών, καθώς προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα. «Οι κυνοδρομίες είναι ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι που έχει το δικό του κοινό. Παράλληλα, είναι αρκετά διαδεδομένο και σε πολλούς πελάτες που παίζουν ιππόδρομο. Το νέο δελτίο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Racing χαρίζει διασκέδαση με τρεις απλές κινήσεις και η ανταπόκριση του κοινού είναι ήδη μεγάλη», τονίζει ο κ. Νταλαμπέκης.

Πώς παίζεται

Ο τρόπος διεξαγωγής του παιχνιδιού είναι απλός και οι επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρουν οι κυνοδρομίες αναγράφονται αναλυτικά στο νέο δελτίο. Όπως εξηγεί ο κ. Νταλαμπέκης, «υπάρχουν οδηγίες για τη συμπλήρωση του δελτίου που αναγράφονται λεπτομερώς. Το κοινό μπορεί να επιλέξει την κυνοδρομία που επιθυμεί και να στοιχηματίσει όχι μόνο στο νικητή, αλλά υπάρχει διαθέσιμη και η επιλογή του φορκάστ ή του τρικάστ, όπως και στις ιπποδρομίες. Τέλος, επιλέγει το ποσό που επιθυμεί να στοιχηματίσει και… αυτό είναι όλο!».

«Μας λύνει τα χέρια»

Παράλληλα, ο κ. Νταλαμπέκης εξηγεί πώς το νέο δελτίο για τις κυνοδρομίες διευκολύνει τους πράκτορες ΟΠΑΠ στην εξυπηρέτηση του κόσμου. «Το νέο δελτίο κυνοδρομιών του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Racing μας έχει λύσει τα χέρια! Οι πελάτες παίζουν πιο γρήγορα και δεν στέκονται πολλή ώρα στον πάγκο. Τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι πελάτες προτιμούν να συμπληρώνουν δελτίο. Είναι απλό, εύκολο και οικείο. Έτσι προσελκύει τόσο τους υφιστάμενους πελάτες όσο και νέους που θέλουν δοκιμάσουν την τύχη τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey