Γριππιώτης και Καραθανάσης εκπροσώπησαν την ΕΠΣΛ

Μετατέθηκε για τις 27 Αυγούστου η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ

24/07/2021 - 18:00 Ενημερώθηκε 23/07/2021 - 22:14

Ο Α’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Καραθανάσης και o Αναπληρωτής Ταμίας Σταύρος Γριππιώτης, εκπροσώπησαν την ΕΠΣ Λέσβου στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ.

Η Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Ιουλίου, οδηγήθηκε σε αναβολή της ψήφισης προτάσεων της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο για τροποποίηση του Καταστατικού και του Κανονισμού που διέπει την εφαρμογή του Καταστατικού και κωδικοποίηση των διατάξεών του, με ψήφους 62 ναι, 3 «παρών» και 1 λευκό.

Το σώμα προχώρησε στην απόφαση αναβολής, ώστε να υπάρξει το περιθώριο ευρύτερης και διεξοδικής συζήτησης στις τάξεις της ποδοσφαιρικής οικογένειας αναφορικά με τις Καταστατικές αλλαγές τις οποίες έχουν προτείνει οι διεθνείς συνομοσπονδίες, με σκοπό στην επόμενη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ε.Π.Ο η οποία ορίστηκε για τις 27 Αυγούστου 2021, να παρθεί οριστική απόφαση.

Στο περιθώριο της συνέλευσης, οι κ. Καραθανάσης και Γριππιώτης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ Ιάκωβο Φιλιππούση και με παράγοντες της ΕΠΟ προκειμένου να θέσουν ζητήματα που απασχολούν την  διοίκηση της ΕΠΣΛ και κατ’ επέκταση τα σωματεία.

Μεταξύ αυτών τέθηκε το θέμα της αναγνώρισης των συλλόγων από την ΓΓΑ και κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την συμμετοχή τους ή όχι στα τοπικά πρωταθλήματα.  Συζήτησαν ακόμη το μεγάλο ζήτημα με την υποχρεωτική παρουσία στις ομάδες προπονητών αναγνωρισμένων από την ΓΓΑ, την χρηματοδότηση της ΕΠΟ προς την ΕΠΣΛ, η οποία εδώ και χρόνια όπως και σε όλες τις Ενώσεις έχει διακοπεί, ενώ ζήτησαν διευκρινίσεις από το νομικό τμήμα της ΕΠΟ για την διαδικασία εκλογής Προέδρου της ΕΠΣΛ μετά την παραίτηση του Κυριάκου Πετρέλλη, η οποία έγινε αποδεκτή στο  διοικητικό συμβούλιο στις 20/7/2021.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey