Συμμετέχει στην κατηγορία Μάστερς

Ο ποδηλάτης του ΠΟ.ΣΥ. ΛΕΣΒΟΥ Μπάμπης Μπουντάκης Ο ποδηλάτης του ΠΟ.ΣΥ. ΛΕΣΒΟΥ Μπάμπης Μπουντάκης Πόστερ Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου

Με τον Μπάμπη Μπουντάκη ο Πο. Συ. Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2022

21/07/2022 - 17:00 Ενημερώθηκε 21/07/2022 - 15:45

Ο Μπάμπης Μπουντάκης θα εκπροσωπήσει το νησί στον αγώνα που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας 2022 στα αγωνίσματα XCO, XCC, XCR 22-24 Ιουλίου 2022 στη Νεάπολη Λασιθίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2022.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με την με την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, τον Δήμο Αγίου Νικολάου και τον Ποδηλατικό Όμιλο Δρήρο Νεάπολης, διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2022. Τα αγωνίσματα που θα λάβουν χώρα είναι αυτά των Cross Country (XCO), Team Relay (XCR-Σκυταλοδρομία) και Short Track (XCC).

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 22 έως τις 24 Ιουλίου, αφορούν τις ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων, Κορασίδων και Μάστερς.
Το ενδιαφέρον από τη Λέσβο επικεντρώνεται στη συμμετοχή του αθλητή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Χαράλαμπου Μπουντάκη στην κατηγορία Μάστερς. Ο Πο. Συ. Λέσβου με ανακοίνωσή του εύχεται στον αθλητή του, καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey