«Στοπ» και στην Λέσβο

«Λουκέτο» στο μπάσκετ μέχρι τις 15 Ιανουαρίου αποφάσισε η ΕΟΚ

08/01/2022 - 20:30

Η ομοσπονδία μετά την τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες μεσοβδόμαδα, πήρε την απόφαση να διακόψει τα πρωταθλήματά της μέχρι τα μέσα του μήνα, με τις προπονήσεις ωστόσο, να συνεχίζονται κανονικά.  

Αυτό σημαίνει πως αναβάλλονται οι αγώνες στην Α2, στη Β' Εθνική και στη Γ' Εθνική, καθώς επίσης στην Α1 και Α2 Γυναικών. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, το μπάσκετ θα ξεκινήσει πάλι το Σάββατο 15 Ιανουαρίου. 

Μετάθεση αγώνων και από την ΤΕ Λέσβου 

Μετά από την αξιολόγηση των τελευταίων στοιχείων της πανδημίας του κορονοϊού πανελλαδικά και ειδικότερα στο Νομό Λέσβου και μετά από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 03/01 με εκπροσώπους ΕΟΚ, Ενώσεων / Τοπικών Επιτροπών, το ΔΣ της ΤΕ Λέσβου αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων όλων των πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες. 

Η αγωνιστική του διήμερου 8-9/1 με την οποία ήταν προγραμματισμένο να συνεχιστεί το κάθε πρωτάθλημα, μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22 23/1, και η αγωνιστική 15-16/1/22 για τις 29-30/1/22, παρατηρώντας φυσικά την εξέλιξη των δεδομένων σε όλη τη χώρα μέχρι τότε. 

Σε ότι αφορά τις προπονήσεις συνιστάται σε όλα τα σωματεία η πιστή και απόλυτα σχολαστική τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου και η διαρκής παρακολούθηση των αλλαγών σε αυτό. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey