Την επόμενη Κυριακή 22/5 στην Πέτρα

Lesvos Trail

14/05/2022 - 20:00

Οι διεθνείς αγώνες δρόμου βουνού Lesvos Trail, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Μαΐου 2022 στην Πέτρα της Λέσβου με ώρα εκκίνησης στις 10:00. Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και μία συλλογική προσπάθεια φορέων του νησιού για την ανάδειξη του αθλητισμού στην μοναδική Λέσβο. 

Την Κυριακή 22 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο 5ος μεγάλος αγώνας Lesvos Trail 17 χλμ. Ένας αγώνας θεσμός που μέσα από πεζοπορικά μονοπάτια ολοκληρώνει τον τερματισμό στην πλατεία Ηρώων της Πέτρας. 

Παράλληλα με τον αγώνα την ίδια ημέρα, από το ίδιο σημείο εκκίνησης, θα πραγματοποιηθούν το Petra Run 10 χλμ, το Petra Kids και το Petra Junior Trail . Οι εγγραφές συνεχίζονται. Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και για τις εγγραφές μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των αγώνων www.lesvostrail.eu. 

Το 5ο Lesvos Trail διοργανώνεται από το Φορέα Τουρισμού Μολύβου και έχει την αιγίδα της Γ. Γραμματείας Αιγαίου και Νησιώτικης Πολιτικής, του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Τουρισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, ενώ πλαισιώνεται και στηρίζεται δυναμικά από διάφορους φορείς και χορηγούς. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey