200 χιλιόμετρα μέσα στο Γεωπάρκο της Λέσβου

Lesvos Brevet 200km «Ελιά & Πεύκο»

16/05/2022 - 09:00

Για μία ακόμα χρονιά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου ανακοινώνει την διεξαγωγή του Lesvos Brevet 200km «Ελιά & Πεύκο».

Η δράση αποτελεί ετήσιο θεσμό και ακολουθεί τα γαλλικά πρότυπα ανάπτυξης του ποδηλατικού τουρισμού με υλοποίηση της διοργάνωσης στα πλαίσια της Brevet Randonneurs Mondiaux και Audax Club Parisien υπό την επίβλεψη του Brevet Randonneurs Greece και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου UNESCO Global Geopark.

Το Brevet είναι ποδηλατική διαδρομή μη υποστηριζόμενη, όπου οι ποδηλάτες έχουν μόνο όσα θεωρούν οι ίδιοι απαραίτητα πάνω στο ποδήλατο τους, καλούμενοι να καλύψουν συγκεκριμένη διαδρομή των 200 χλμ μέσα σε προκαθορισμένο χρόνο. Νικητές είναι όλοι όσοι τερματίσουν εντός του χρονικού ορίου, το οποίο είναι αρκετό για να απολαύσουν τις ομορφιές της Λέσβου.

Η διαδρομή

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2022, θα δοθεί ατομική εκκίνηση των randonneurs από τις 8 έως τις 9 το πρωί με στόχο την κάλυψη των 218χλμ μέσα στο χρονικό όριο των 13,5 ωρών. Η διαδρομή έχει 3.500μ θετικά υψομετρικά και θα περάσει από Θερμή, Μανταμάδο, Στύψη, Πέτρα, Σκαλοχώρι, Βατούσα, Άντισσα, Σίγρι, Ερεσό, Μεσότοπο, Παράκοιλα, Καλλονή, Λάρσο, Παναγιούδα και τερματισμό στη Μυτιλήνη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey