Από τον ΜΑΚΑΡΑ στους ημιτελικούς του Πανελλαδικού Πρωταθλήματος τένις Ε2 Αγοριών – Κοριτσιών κατηγορίας κάτω των 12 ετών

Γιώργος Κουμπάρος Γιώργος Κουμπάρος Φωτογραφία Ι ΜΑΚΑΡΑΣ ΑΓΡΑΣ

Ξεχώρισε ο Γιώργος Κουμπάρος

04/04/2022 - 11:00 Ενημερώθηκε 04/04/2022 - 16:58

Την Τρίτη 29 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα τένις Ε2 Αγοριών – Κοριτσιών κατηγορίας κάτω των 12 ετών, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις τένις του Όμιλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία, μιας και άγγιξαν περίπου τις 120 συμμετοχές σε αυτή την κατηγορία.

Αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μαζί με τους γονείς και τους προπονητές τους, βρέθηκαν στην Φιλοθέη για 5 μέρες, προσφέροντας πλούσιο αθλητικό θέαμα στους λάτρεις του τένις.

Η Ακαδημία Τένις «Μάκαρα» που εδρεύει στα γήπεδα τένις του κλειστού γυμναστηρίου στην Nεάπολη Μυτιλήνης, γνώρισε άλλη μια επιτυχία σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ο αθλητής του Α.Ε.Σ.Λ. «ΜΑΚΑΡΑΣ» Γιώργος Κουμπάρος της κατηγορίας U12, ο οποίος με τον  συναθλητή του Λυκουρέση Βασίλη από τον Ο. Α. Πεταλούδων Ρόδου, έφτασε στα ημιτελικά των διπλών του Πανελλαδικού πρωταθλήματος Ε2, το οποίο ήταν μια μεγάλη επιτυχία, καθώς ήταν ο μικρότερος της κατηγορίας του, δίνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο τουρνουά.

Το αμέσως επόμενο διάστημα τον Απρίλιο, ο σύλλογος μας, θα συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, U10  - U12 - U14 - U16  καθώς και σε μία σειρά πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Α (Oμοσπονδία Αντισφαίρισης ) Ε1, Ε2, Ε3 και τένις EUROPE.

«Το Δ.Σ. του συλλόγου μας, συγχαίρει τον αθλητή μας για την πορεία του στο τουρνουά και του εύχεται καλή αγωνιστική πορεία στην συνέχεια, τόσο για τον ίδιο, όσο και όλων των αθλητών του συλλόγου που θα συμμετέχουν στα επόμενα πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Α.» αναφέρουν σε δελτίο τύπου που υπογράφουν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Χάρης Αδαλής και η γραμματέας  Ανθή Προβιά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey