Με την πλάτη στον τοίχο ο Αετός

Κρίνονται πολλά στη Σύρο

14/05/2022 - 19:00

Την Ελλάς Σύρου εκτός έδρας αντιμετωπίζει την Δευτέρα στις 17:00 ο Αετός, για την 3η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, σε παιχνίδι κλειδί για τη συνέχεια. 

Μετά την ήττα 2-1 στη Χίο από τον Ατρόμητο Αγ. Γεωργίου την περασμένη Τετάρτη, το συγκρότημα του Θεαγένη Διονυσάτου αν θέλει να παραμείνει στο ...κόλπο της ανόδου είναι αναγκασμένο να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Σύρο, διαφορετικά θα δυσκολέψουν αρκετά τα πράγματα.  

Η αποστολή των Μυτιληνιών αναχωρεί σήμερα για τις Κυκλάδες με τις απώλειες του Παναγιώτη Χρυσάφη που έχει τελειώσει η χρονιά γι αυτόν λόγω του τραυματισμού του αλλά του νεαρού Διμπαμπή ο οποίος θα παρουσιαστεί για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα της Μυτιλήνης. Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αλιάγας με βοηθούς τους Μανούρα και Μαυρομάτη από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής. 

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, αύριο Κυριακή στις 16:00 ο Άρης Πετρούπολης θα φιλοξενήσει την ουραγό ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακός, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί στη Χίο τη Μαρκό, ενώ ρεπό έχει ο Ιάλυσος. 

Αποτελέσματα 1η αγωνιστική 

Ελλάς Σύρου-Ιάλυσος 2-2 

Αετός-ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακός 3-0 

Μαρκό-Άρης Πετρούπολης 1-1 

Αποτελέσματα 2η αγωνιστική 

Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου-Αετός 2-1 

ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακός-Ελλάς Σύρου 0-5 

Ιάλυσος-Μαρκό 0-0 

Βαθμολογία  

Ελλάς Σύρου 4 7-2 

Ατρόμητος Αγ. Γεωργίου 3 2-1 

Αετός Λουτρών 3 4-2 

Ιάλυσος 2 2-2 

Μαρκό 2 1-1 

Άρης Πετρούπολης 1 1-1 

ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακός 0 0-8 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey