Στις 27 Φεβρουαρίου οι εκλογές

Κοπή Βασιλόπιτας στον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου

07/02/2022 - 14:00 Ενημερώθηκε 07/02/2022 - 10:18

Από τις 12:00 το μεσημέρι άρχισαν να συγκεντρώνονται οι φίλοι της ποδηλασίας στη Λέσβο, για την τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.
Πριν την κοπή, έβγαλαν λόγους ο Πρόεδρος Ιγνάτης Λασκαρίδης,  ο Γενικός Γραμματέας Τάκης Ανεζίνος και  Ειδικός Γραμματέας Μπάμπης Αράπης.
Οι ομιλούντες παρουσία μελών, κοινού, αθλητών και χορηγών, ενημέρωσαν για το πρόγραμμα του 2022, τους νέους χορηγούς, τη νέα σύνθεση της ομάδας και τα σχέδια του υπερδραστήριου συλλόγου για το 2022, ενώ συζήτησαν και για την επερχόμενη (27/2/2022) Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.
«Η πίτα κόπηκε συμβολικά στο τοιχίο που χωρίζει τον δρόμο από το άλσος, δείχνοντας έτσι ότι ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου τοποθετείται ισόποσα ανάμεσα στο δρόμο και το βουνό αλλά και δίπλα στον ποδηλατόδρομο, κρατώντας όμοιες αποστάσεις από ποδηλασία δρόμου, αστική και ορεινή!» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Τα πρώτα κομμάτια της βασιλόπιτας έκοψε παραδοσιακά το μεγαλύτερος εν ενεργεία μέλος του ΠοΣυΛε, ο Τάκης Ψαρρός που ευχήθηκε με τη σειρά του σε όλους τους παρευρισκόμενους, υγεία και ασφαλή χιλιόμετρα. Τα παιδιά που είχαν ποδήλατο, είχαν την τύχη να ποδηλατίσουν σε ειδικά διαμορφωμένη από το Σύλλογο χωμάτινη διαδρομή, αλλά και στον ποδηλατόδρομο Μυτιλήνης ακριβώς δίπλα μας.
Στην εκδήλωση του Συλλόγου παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς και ο  Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Παναγιώτης Χριστόφας.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey