Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης κλήθηκαν στο εικονικό προπονητικό κοινόβιο προετοιμασίας της εθνικής ομάδας

Κοντού, Λάσκαρης και Τεντολούρης «τρυπώνουν» εθνική

24/03/2021 - 13:21

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης Κοντού Δήμητρα Ελένη, Λάσκαρης Χρήστος και Τεντολούρης Παναγιώτης, κλήθηκαν στο εικονικό προπονητικό κοινόβιο προετοιμασίας της εθνικής ομάδας στην κατηγορία εφήβων και νεανίδων U19.

Οι προπονήσεις των αθλητών παρακολουθούνται ηλεκτρονικά από τους  Postiglione Gianni, επικεφαλής Εθνικός Προπονητής Κωπηλασίας, Γιαννιού Δήμητρα, Ομοσπονδιακή Προπονήτρια για την ομάδα νεανίδων του κοινοβίου, Τζανίνη Βασίλη, Ομοσπονδιακό Προπονητή για την ομάδα εφήβων του κοινοβίου, και Χριστογιάννη Γιάννη, Ομοσπονδιακό Γιατρό της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου, με ανακοίνωσή τους, συγχαίρουν τους αθλητές και τις οικογένειές τους καθώς όπως σημειώνεται: « (…) μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες εποχές που διανύουμε, καταφέρνουν να έχουν την επιμονή και την προσήλωση που χρειάζεται για να επιτευχθούν αυτές οι επιδόσεις. Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας Αρίστο Βογιατζή ο οποίος με την βοήθεια του Βασίλη Μαϊστρέλλη κάνει εξαιρετική δουλειά στον Όμιλο, όπως αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey