Και επίσημα πρωταθλητές Παπάδος και Θησέας!

07/06/2020 - 09:42 Ενημερώθηκε 07/06/2020 - 01:47

Επίσημα πλέον πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο τους στις εθνικές κατηγορίες, οι ομάδες μπάσκετ του Παπάδου Γέρας και του Θησέα Παναγιούδας στα τμήματα μπάσκετ ανδρών και γυναικών αντίστοιχα.

Μετά την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν όλες οι ομάδες που βρισκόταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με τον Παπάδο και τον Θησέα να κερδίζουν τον τίτλο. Στις υπόλοιπες κατηγορίες πρωταθλήτριες ομάδες αναδείχθηκαν, Παίδων - ΕΠΓΣ Παλλεσβιακός Μυτιλήνης, Κορασίδων - ΑΓΦΣ Αιγέας Πλωμαρίου, Εφήβων - Αίολος Μυτιλήνης, Νεανίδων - ΑΕΟ Θησέας Παναγιούδας. Έτσι, η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό την επικύρωση των βαθμολογιών και την άνοδο του Παπάδου στη Γ Εθνική Ανδρών και του Θησέα στην Α2 Γυναικών. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου μετά τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΚ που συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, ανακοινώνει ότι οι πρωταθλήτριες ομάδες ανδρών ΑΠΣ Παπάδος Γέρας και γυναικών Θησέας Παναγιούδας ανέρχονται στη Γ’ Εθνική Ανδρών και Α2 Εθνική Γυναικών.

Η Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Λέσβου συγχαίρει τα σωματεία για την άνοδό τους και εύχεται το δύσκολο ταξίδι στα εθνικά πρωταθλήματα να φέρει εμπειρίες, ανάπτυξη και βελτίωση των αγωνιστικών χώρων προς όφελος της σωστής καλλιέργειας της καλαθοσφαίρισης στη Λέσβο. Η ΤΕ ΕΟΚ Λέσβου θα βρίσκεται στο πλευρό των σωματείων ώστε όλοι μαζί να χαρούμε το αγαπημένο μας άθλημα.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey