Στο πλαίσιο των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου

Ιστιοπλοϊκός αγώνας «Νίκος Κουκλέλης»

21/10/2021 - 12:16 Ενημερώθηκε 21/10/2021 - 12:59

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, για δεύτερη χρονιά, τον ιστιοπλοϊκό αγώνα με την επωνυμία «Νίκος Κουκλέλης», στο πλαίσιο των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου 2021.

Ο αγώνας διεξάγεται προς τιμήν του μεγάλου Λέσβιου Ιστιοπλόου, Νικόλαου Κουκλέλη (1921-1995), ο οποίος διακρίθηκε ιδιαίτερα στην Κλάση των Finn, καθώς ήταν από τους πρωτοπόρους καταμετρητές της εν λόγω Κλάσης της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ISAF) και διετέλεσε επί σειρά ετών Γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Finn (International Finn Association), η οποία τον τίμησε κηρύσσοντας τον Επίτιμο Μέλος δια βίου.

Πρόκειται για διασυλλογικό αγώνα, για σκάφη Optimist, με αθλητές από 7-15 ετών, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη από 28 έως 31 Οκτωβρίου 2021 και στον οποίο θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από τους ομίλους της Χίου: την Προοδευτική Εκπολιτιστική Κοινωνική Ένωση Βροντάδου-ΠΕΚΕΒ και Ναυτικό Όμιλο Καρδαμύλων Χίου.

Στο πλαίσιο του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη ικανοτήτων από τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες των τριών ομίλων στον εσωτερικό λιμένα Μυτιλήνης την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021 στις 11:00πμ έως την έναρξη της παρέλασης. Τα σκάφη στη συνέχεια θα μεταβούν στη θαλάσσια περιοχή εκτός του λιμένα για τους αγώνες, οι οποίοι θα συνεχιστούν και τις δύο επόμενες ημέρες. Το Σάββατο 30/10 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης στη Μαρίνα Μυτιλήνης, η τελετή λήξης του αγώνα και η απονομή των επάθλων και αναμνηστικών μεταλλίων στους νικητές και τους συμμετέχοντες του αγώνα. 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey