Καλεί όλα τα μέλη να δώσουν παρόν

Γενική Συνέλευση την προσεχή Τετάρτη

07/08/2021 - 17:00

Την ετήσια γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Αιολικός αυτή την Τετάρτη 11/8 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο Αιολικός όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος θα προχωρήσει στην καθιερωμένη ετήσια γενική συνέλευση, καλώντας όλα τα μέλη να δώσουν το παρόν στις κερκίδες του γηπέδου Μυτιλήνης την Τετάρτη στις 19:00, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1) Διοικητικός απολογισμός αγωνιστικής περιόδου 2020-21
2) Οικονομικός απολογισμός αγωνιστικής περιόδου 2020-21
3) Συμπληρωματικές εκλογές για την ανάδειξη αναπληρωματικών μελών του διοικητικού συμβουλίου

Το σωματείο επισημαίνει ότι οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 10 Αυγούστου 2021 και ώρα 20:00 στο e-mail: aiolikos.official@yahoo.com <mailto:aiolikos.official@yahoo.com>. Επίσης, σημειώνεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου.

Τέλος, η χρήση μάσκας για την είσοδο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, καθώς και η τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Επιστροφή με κέρδη από τη Δανία

Μπορεί να επέστρεψε με τρεις ήττες από την Δανία η ομάδα K19 του Αιολικού η οποία έλαβε μέρος στο Capelli Sport Cup 2021, ωστόσο τα οφέλη που αποκόμισε από την συμμετοχή της και μόνο σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά είναι πολλά περισσότερα.

Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετώπισε την  ΗΒ Koge, με τον Αιολικό να παρουσιάζεται  κατώτερος των περιστάσεων, με αποτέλεσμα να δεχθεί την βαριά ήττα με 9-0. Στον επόμενο αγώνα, έπαιξε κόντρα στην Capelli Sport USA U19 αλλά ηττήθηκε ξανά με 3-0 και στο τελευταίο παιχνίδι δεν τα κατάφερε πάλι απέναντι στην Cedars Stars Academy USA U19 με το τελικό 6-1 να τον οδηγεί την 6η θέση του τουρνουά.

Η αποστολή της ομάδας του Αιολικού: Βαγγέλης Κουτούκας, Γιώργος Τσάκλας, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, Κάι Κάρολ, Γιάννης Πίρκολος, Παναγιώτης Λεμονός, Γκιόργκι Μαγκράτζε, Άγγελος Σαρίκης, Κωνσταντίνος Ψωμάρας, Τόμας Πελίνο, Κωνσταντίνος Ελευθεριάδης, Παναγιώτης Κολέας, Στέφανος Πρωτονοτάριος, Michael Arzillo, Preston Alessio, Dakota Klindt, Emmett Layman.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey