Η μοναδική Ελληνίδα κωπηλάτρια της κατηγορίας νεανίδων που κλήθηκε στο κοινόβιο Αντρών και Γυναικών μαζί με την ελίτ ομάδα των Ολυμπιακών, Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών πρωταθλητών

Φλερτάρει με Πιεντιλούκο η Μυτιληνιά Μηλενα Κοντού

08/03/2022 - 11:00 Ενημερώθηκε 08/03/2022 - 10:09

Στις πρόσφατες διεθνείς δοκιμασίες της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στον Σχοινιά για τη στελέχωση της εθνικής μας ομάδας, η αθλήτρια του ΝΟΜ, Μηλένα Κοντού κέρδισε σε όλες τις βασικές αναμετρήσεις, κέρδισε αθλήτριες με μετάλλια σε διεθνείς αγώνες, ξεπέρασε όλες τις αθλήτριες της ηλικιακής της κατηγορίας αλλά και τις μεγαλύτερες. Ως εκ τούτου κλήθηκε στο κοινόβιο Αντρών-Γυναικών 9-27 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του οποίου θα επιλεγούν οι αθλητές και θα δημιουργηθούν τα πληρώματα που θα πάρουν μέρος στους Διεθνείς αγώνες κωπηλασίας που θα διεξαχθούν στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας στις αρχές Απριλίου. Οι αγώνες αυτοί αποτελούν και την τελική δοκιμασία για τους επερχόμενους Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους Αγώνες.

Να σημειωθεί, ότι η Μηλένα Κοντού είναι η μοναδική Ελληνίδα κωπηλάτρια της κατηγορίας νεανίδων που κλήθηκε στο κοινόβιο Αντρών και Γυναικών μαζί με την ελίτ ομάδα των Ολυμπιακών, Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών πρωταθλητών.

Η Μηλένα συνεχίζει να σηκώνει ψηλά την σημαία του ΝΟΜ και να εκπροσωπεί το νησί μας επάξια στις διεθνείς διοργανώσεις. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey