Αργυρό για Έφη Καραγιάννη και Μυρσίνη Τεντολούρη, χάλκινο για Στρατή Κουρασαντζή, Στρατή Καρέτα, Μάριο Φωτίου, Βασίλη Λάσκαρη, Μανώλη Αχιλλέα, Σχίζα Δημήτρη και Στρατή Καραγιάννη

Εντυπωσιακός ο ΝΟΜ στους 87ους Πανελλήνιους Αγώνες Κωπηλασίας στην κατηγορία Παίδων Κορασίδων

15/07/2021 - 13:49 Ενημερώθηκε 16/07/2021 - 10:27

Πολλά μετάλλια και εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν σήμερα τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης στην πρώτη φάση του 87ου  Πανελληνίου πρωταθλήματος Κωπηλασίας στην κατηγορία Παίδων και Κορασίδων.

Συγκεκριμένα:

  • Αργυρό μετάλλιο στο διπλό σκιφ κορασίδων με την Έφη Καραγιάννη και την Μυρσίνη Τεντολούρη.
  • Χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ  παίδων με τον Στρατή Κουρασαντζή και Στρατή Καρέτα.
  • Χάλκινο μετάλλιο στην τερτράκωπο με πηδαλιούχο παίδων με τους, Μάριο Φωτίου, Βασίλη Λάσκαρη, Μανώλη Αχιλλέα, Σχίζα Δημήτρη και Στρατή Καραγιάννη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μιλένα Κοντού η οποία ήταν και το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στάθηκε άτυχη αφού το σκάφος της «κόλλησε» στα χόρτα της λίμνης της Καστοριάς, ατυχίες που δυστυχώς είναι στην φύση του αθλήματος. «Η Μιλένα όμως μαζί και με τους υπόλοιπους αθλητές του ομίλου μας θα πέσουν πάλι στην μάχη των μεταλλίων το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην κατηγορία Εφήβων και Νεανίδων οπότε και αναμένουμε όλοι με αγωνία την ολοκλήρωση της προσπάθειας συγκομιδής μεταλλίων για τον ιστορικό μας Σύλλογο. Με μεγάλη συγκίνηση συγχαίρουμε αυτά τα παιδιά και τον προπονητή μας τον Αρίστο Βογιατζή οι οποίοι μας έκαναν υπερήφανους !!!» αναφέρουν τα μέλη του ΝΟΜ στην ανακοίνωσή τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey