Ο Δήμος Μυτιλήνης εξασφάλισε και τις τελευταίες αδειοδοτήσεις

Δρομολογείται Κλειστό Γυμναστήριο στην Παναγιούδα

18/07/2021 - 10:48

 

Την δημιουργία Κλειστού Γυμναστηρίου στην Παναγιούδα ανακοίνωσε ο  Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, κατά την διάρκεια εκδήλωσης που διεξήχθη την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021,στο γήπεδο Παναγιούδας, η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η κοινότητα Παναγιούδας,  ο ΑΕΣ ΘΗΣΕΑΣ Παναγιούδας και ο σύλλογος ΑΠΣ ΕΛΠΙΔΕΣ Παναγιούδας, με τίτλο «ΒΑΛΕ ΚΑΛΑΘΙ …στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ».

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ,ότι ο δήμος εξασφάλισε και τις τελευταίες αναγκαίες αδειοδοτήσεις, σχετικά με την κατασκευή ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ στην Παναγιούδα, ικανού να φιλοξενήσει αγώνες οποιαδήποτε κατηγορίας(εγκεκριμένες από την ΓΓΑ).

Ο Δήμαρχος ,απένειμε το Κύπελλο στην ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ του ΘΗΣΕΑ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Λέσβο την  περίοδο,2019-20 ,και για την άνοδο της, στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, και ταυτόχρονα μίλησε στον κόσμο και στους παράγοντες που βρισκόταν στην εκδήλωση.

Όπως ήταν φυσικό αυτή η ανακοίνωση προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό στον κόσμο, και ο δήμαρχος, σύμφωνα και με την ανακοίνωση των διοργανωτών της εκδήλωσης, καταχειροκροτήθηκε. Στην συνέχεια ανακοίνωσε ότι το έργο θα δημοπρατηθεί σε ενάμιση περίπου μήνα, και υποσχέθηκε στους παράγοντες των σωματείων ότι του χρόνου θα μπορούν να αγωνίζονται στην φυσική τους έδρα. Εξήρε την βοήθεια που είχε από τους συνεργάτες του στον δήμο, αλλά και από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου , για ένα «δύσκολο», όπως το χαρακτήρισε έργο. Επίσης υπενθύμισε ότι προχωράει ο δήμος, και στην τοποθέτηση γηπέδων-Τύπου Φούσκας, και σε άλλα χωριά, το αμέσως προσεχές διάστημα.

Τζιμής: «Αναβαθμίζεται η περιοχή αθλητικά και τουριστικά»

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο αντιδήμαρχος  Στρατής Τζιμής, που τόνισε την σημασία τού έργου που θα δημοπρατηθεί, για την περιοχή, που αναβαθμίζεται αθλητικά αλλά και τουριστικά, πράγμα που αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της δημοτικής αρχής, και ευχαρίστησε και αυτός τους συνεργάτες του για την βοήθεια τους, ενώ τόνισε ότι θα δοθεί αγώνας δόμου, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Εκ μέρους του ΘΗΣΕΑ Παναγιούδας η πρόεδρος Χατζησάββα Νάντια και των Ελπίδων παναγιούδας, ο πρόεδρος κ.Γιαννακέλλης ελευθέριος ευχαρίστησαν την δημοτική αρχή, και ανανέωσαν το ραντεβού τους ,κατά την ολοκλήρωση του έργου.

Στην δράση «ΒΑΛΕ ΚΑΛΑΘΙ στην ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ» συμμετείχαν η  ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΕΣΒΟΥ-ΧΥΤΗΡΙΑ, το πανεπιστήμιο Αιγαίου-Πράσινο πανεπιστήμιο, και ομάδα μαθητών από το 2ο Γενικό Λύκειο ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  και ο πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ κ. Κουκουνιάς, ο Ειδικός Γραμματέας  της ΟΔΚΕ κ. Σαλαβός η πρόεδρος των Διαιτητών καλαθοσφαίρισης Λέσβου κ. Μαριγλής.

 

 

 

 

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey