Συμμετέχουν πάνω από 20 αθλητές

Δεύτερο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ από τον Αρισβαίο

01/10/2022 - 19:00

Την προσεχή Παρασκευή 7/10 θα ξεκινήσει το δεύτερο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ ερασιτεχνών που διοργανώνει ο Αρισβαίος Καλλονής. 

Το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στον Κλειστό του Αρισβαίου με τις συμμετοχές που ολοκληρώθηκαν 30/9 να ξεπερνούν τις είκοσι. 

Σε πρώτη φάση θα διεξαχθεί ένας προκριματικός γύρος με τους αθλητές να αγωνίζονται όλοι μεταξύ τους και μετά την ολοκλήρωση θα γίνει κατάταξη σε δύο ομίλους, με τους καλύτερους που θα προκύψουν από τα αποτελέσματα του προκριματικού γύρου να τοποθετούνται στον όμιλο Α1 που θα είναι και η ανώτερη κατηγορία και οι υπόλοιποι στον όμιλο Α2(δεύτερη κατηφορία). 

Οι δύο όμιλοι θα έχουν ισάριθμους αθλητές και στον κάθε όμιλο θα διεξαχθεί νέο πρωτάθλημα δύο γύρων. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή απόγευμα. 

Επίσης, τον Νοέμβριο θα ακολουθήσει και το επίσημο πρωτάθλημα από τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην Καλλονή λειτουργεί από φέτος και ακαδημία ping pong από τον Αρισβαίο με τις προπονήσεις να διεξάγονται κάθε Σάββατο στις 11:30. Περισσότερες πληροφορίες Τσόγιας Γιάννης στο τηλ. 6948273178. 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey