«Έχουμε αποκλειστική συνεργασία με μια από τις σημαντικότερες εταιρείες αθλητικής ένδυσης»

Απάντηση Αιολικού σε Μουτζούρη

12/02/2021 - 09:52

Ο πρόεδρος του ΑΕΠΣ Αιολικός, Τζιμ Αντωνάκας, σε ανακοίνωσή του θέλει να κάνει ξεκάθαρο ότι η Διοίκηση της ομάδας ουδέποτε αρνήθηκε να διαφημίσει τα νησιά της Περιφέρειας. Ο Αιολικός, όπως σημειώνεται έχει αποκλειστική τριετή συνεργασία με εταιρεία αθλητικής ένδυσης, και ως εκ τούτου ήταν αδύνατο να αποδεχθεί να προμηθευτεί αθλητικό υλικό από συγκεκριμένο τοπικό προμηθευτή, άλλης εταιρείας.

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε σε απάντηση στη δήλωση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, που έγινε κατά τη διάρκεια παράδοσης αθλητικού υλικού σε ομάδες της Λέσβου οι οποίες κατατάσσονται σε  εθνική κατηγορία.

Σημειώνεται ότι η δήλωση που προκάλεσε αντίδραση ήταν η ακολουθεί: «Ο Αιολικός έχει το δικό του χορηγό δεν ήθελε να διαφημίσει και τα νησιά»  είπε ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε «Θα μπορούσαν να έχουν το χορηγό τους και να διαφημίσουν και τα νησιά μας και να έχουν και την ενίσχυση από τη Περιφέρεια. Ελπίζω να το σκεφτούν σε επόμενη φάση».

Στην ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Αιολικού, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Λυπούμαστε για όσα μη αληθή ακούστηκαν δια στόματος του κ. Περιφερειάρχη και ελπίζουμε πως στο μέλλον η Περιφέρεια Β. Αιγαίου θα σταθεί αρωγός των προσπαθειών όλων των ομάδων που εκπροσωπούν το Βόρειο Αιγαίο στα εθνικά πρωταθλήματα, καλύπτοντας τις πραγματικές τους ανάγκες και όχι συμφέροντα τρίτων, υπό αδιαφανείς διαδικασίες.

Από την πλευρά μας, ο Αιολικός θα συνεχίσει να διαφημίζει τη Λέσβο εντός και εκτός Ελλάδας, όπως κάνει εδώ και 46 χρόνια, αποτελώντας αθλητικό σήμα κατατεθέν της».  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey