Η επιστολή σε Κύτελη και Πιττό

Αντίθετη η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ στην διοργάνωση συναυλιών στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

03/08/2022 - 14:00

Επιστολή στον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη και τον Πρόεδρο Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Μυτιλήνης, Παναγιώτη Πιττό κοινοποιούν ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, Μάριος Ντουντούλας και ο γραμματέας Μιχάλης Δεμερτζής, στην οποία δηλώνουν αντίθετοι στην διοργάνωση συναυλιών στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Στην επιστολή σημειώνεται: «Με την επιστολή μας αυτή  σας δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι με την απόφαση σας για  την διοργάνωση συναυλιών, εντός του πρόσφατα ανακαινισμένου αθλητικού χώρου με την κατασκευή  νέου ελαστικού τάπητα (ταρτάν) του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Όπως γνωρίζεται όλη η αθλητική οικογένεια του Κλασικού Αθλητισμού, με αγωνία  επιτέλους περιμένει την παράδοση του έργου,  για τις προπονήσεις  και διοργάνωση αγώνων.

Ένα έργο σημαντικό για τους αθλητές – τριες , τα σωματεία του κλασικού αθλητισμού και όχι μόνο, που επιτέλους  έπειτα από πολλά εμπόδια και δυσκολίες γίνεται πράξη, ώστε τα παιδιά μας να έχουν τις αξιοπρεπείς αθλητικές εγκαταστάσεις που δικαιωματικά τους αξίζουν, έχοντας να επιδείξουν πολύ μεγάλες διακρίσεις σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.

Ιδιαίτερα μετά την παράδοση του νέου «φρέσκου» ελαστικού τάπητα,  ο κίνδυνος να υποστεί βλάβες από χρήση που δεν προβλέπεται στις προδιαγραφές του είναι πολύ μεγάλος.

Είμαστε βέβαιοι ότι κατανοείτε πλήρως τις ανησυχίες και την αγωνία μας και θα προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες για να διαφυλάξετε το πολύ σημαντικό  έργο για τον τόπο και τα παιδιά μας».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey