Σε δύο ομίλους η Α ΕΠΣΛ

Αναβολή στην πρεμιέρα του κυπέλλου και της Α ΕΠΣΛ

02/10/2021 - 19:00

Μια εβδομάδα πίσω πηγαίνει η πρεμιέρα στο κύπελλο Λέσβου και στην 1η αγωνιστική της Α κατηγορίας.

Μετά την συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου την περασμένη Τρίτη 28/9, αποφασίστηκε η Α φάση του κυπέλλου Λέσβου να πραγματοποιηθεί στις 9-10 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 και η πρώτη αγωνιστική να πάει μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 16-17/10.

Η χρονική μετάθεση της  επίσημης πρεμιέρας οφείλεται στο γεγονός ότι αποχώρησαν από την Α κατηγορία επιπλέον δύο ομάδες και συγκεκριμένα ο Αστέρας Νίκης και ο Αχιλλέας Πέτρας, οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή στην Β ΕΠΣΛ κυρίως για οικονομικούς λόγους αλλά και για το γεγονός ότι αποδυναμώθηκε σημαντικά το ρόστερ τους. Ακόμη, υπάρχει καθυστέρηση από την ΕΠΟ όσον αφορά την αντικατάσταση των παλαιών δελτίων κάποιων ποδοσφαιριστών σε ορισμένα σωματεία και έτσι πήγε πίσω και το κύπελλο.

Ακόμη, μετά τη φημολογία όσον αφορά το πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ για την διεξαγωγή του σε έναν όμιλο λόγω της μείωσης των ομάδων, μετά την συνάντηση των σωματείων με την επιτροπή κυπέλλου και πρωταθλημάτων, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί σε δύο ομίλους ως έχει, μετά και τις οδηγίες από την ΕΠΟ.

Έτσι, η Β κατηγορία αριθμεί πλέον περισσότερες ομάδες και σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές και εκεί σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Α φάση κυπέλλου

Αν/ση Γέρας – Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους 9/10

Κεραυνός Αφάλωνα - Όλυμπος Αγιάσου 9/10

Προοδευτική – Ανδρονικάς Παρακοίλων 9/10

Αχιλλέας Πέτρας - Οδυσσέας Ελύτης 10/10

ΑΟ Μεσοτόπου - Αστέρας Νίκης 10/10

Αετός Λουτρών - Αρίων Μήθυμνας 10/10

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής - Φίλια 10/10

Απόλλων Δαφίων - Ατρόμητος Ανεμώτιας 10/10

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey