Αγγίζει τα 400.000 ευρώ το κόστος του έργου

Αναβαθμίζεται το γήπεδο Στύψης!

17/07/2020 - 19:05 Ενημερώθηκε 17/07/2020 - 15:11

 

Το ένα μετά το άλλο εκσυγχρονίζονται τα γήπεδα στο βόρειο τμήμα του νησιού, αφού μετά το γήπεδο Πέτρας που είναι σχεδόν έτοιμο, σειρά ετοιμάζεται να πάρει το γήπεδο Στύψης.

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή μεσοβδόμαδα ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης, αφού η όλη προσπάθεια ξεκίνησε επί θητείας του πριν 3,5 χρόνια. Όπως αναφέρει ο κ. Βαλσαμίδης, την περασμένη εβδομάδα υπογράφτηκε η σύμβαση με προθεσμία υλοποίησης τεσσάρων μηνών, ενώ η χρηματοδότηση του έργου φτάνει τα 400.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι το γήπεδο Στύψης, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα καθώς ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος με τα σωματεία να διαμαρτύρονται ανέκαθεν για τον ορισμό παιχνιδιών στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ δεν είναι λίγοι οι τραυματισμοί που έχουν προκληθεί σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Έτσι, θα δοθεί άλλη μια λύση στο βόρειο τμήμα, καθώς πέρα από την τοπική ομάδα «Γερμανό Καραβαγγέλη», θα μπορεί να φιλοξενήσει και άλλα σωματεία των γύρω περιοχών. Επιπλέον, σε καλό δρόμο βρίσκεται και το γήπεδο Μανταμάδου στο οποίο έχουν ολοκληρωθεί οι χωματουργικές εργασίες και μένει η επίστρωση του τάπητα.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey