Τουλάχιστον έως τις 2 Οκτωβρίου

Αναστολή όλων των διοργανώσεων της ΕΠΣ Λέσβου

24/09/2022 - 18:00

Ρολά κατεβάζει και η ΕΠΣ Λέσβου τουλάχιστον μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, ακολουθώντας τον δρόμο των περισσότερων ΕΠΣ στην Ελλάδα, μετά το αδιέξοδο που έχει προκύψει σχετικά με την συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα όσων ομάδων δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ. 

Στην συνεδρίαση του ΔΣ που έγινε στα γραφεία της Ένωσης την Δευτέρα 19/9, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναστολή όλων των επίσημων διοργανώσεων έως 02/10 αναμένοντας και τις αποφάσεις της Γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30/9. 

Ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μοιάζει ανένδοτος όσον αφορά την συμμετοχή των ομάδων που δεν είναι εγγεγραμμένες στο αθλητικό μητρώο στα πρωταθλήματα και την χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων, με τους Δήμους σε όλη τη χώρα να ανακαλούν ήδη τα παραχωρητήρια των γηπέδων. Η ΕΠΟ από την πλευρά της επίσης, δεν κάνει πίσω ζητώντας να βρεθεί λύση με μια ακόμα παράταση, διαφορετικά η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης θα είναι η αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων. 

Μετά τα παραπάνω σε ότι αφορά την ΕΠΣΛ, η Α φάση του κυπέλλου που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο αναβλήθηκε, όπως και η 1η αγωνιστική σε Α και Β Κατηγορία για την επόμενη εβδομάδα 1-2 Οκτωβρίου.  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey