Πλήρες το ρόστερ της ομάδας

Ανανέωσε ο Ζεστός στον Παπάδο

11/09/2021 - 19:00

Άλλη μια χρονιά θα έχει στην διάθεση του τον αρχηγό Γιάννη Ζεστό ο Παπάδος Γέρας.

Ο πολύπειρος φόργουορντ είναι άμεσα συνυφασμένος με την ομάδα και φυσικά ο σύλλογος δεν θα μπορούσε να μην τον περιέχει στα πλάνα του. Η εμπειρία που κουβαλάει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στον Παπάδο, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην φετινή προσπάθεια που θα κάνει για να εκπροσωπήσει επάξια τη Λέσβο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Κράτησε και Τσαπώνη

Στον Παπάδο συνεχίζει επίσης και ο 21χρονος Κώστας Τσαπώνης που ανήκει στο δυναμικό του συλλόγου από το 2016 και θα αποτελέσει μία έξτρα λύση στο ρόστερ.

Μαριγλή και Τζαγκατζής σφυρίζουν ξανά στις Εθνικές κατηγορίες

Μετά την ολοκλήρωση του 39ου Ετήσιου Σεμιναρίου Διαιτησίας έτους 2021, που  διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη από  26 έως 31 Αυγούστου, δύο νέοι Λέσβιοι διαιτητές του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου θα χρησιμοποιηθούν τη νέα αγωνιστική χρονιά στα Εθνικά Πρωταθλήματα.

Ειδικότερα η Ελένη Μαριγλή θα συμμετέχει στα πρωταθλήματα Α1 Εθνικής Κατηγορίας και ο Μάριος Τζαγκάτζης στα Πρωταθλήματα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου για τους Μυζίκα Θεόφιλο, Μανιάκη Μυρτώ και Κιουλάφα Σαράντο θα υπάρξει επανεξέταση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey