2ο Rock & Trail Running Lesvos

Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στη Λέσβο

24/09/2022 - 20:00

Το Σωματείο “ΕΝ Γνώσει Δράσης” διοργανώνει από 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου έναν μοναδικό αγώνα για τους λάτρεις του Αθλητισμού και της Φύσης στα όμορφα βουνά της Λέσβου με την υποστήριξη των τοπικών συλλογών και αρχών. 

Για δεύτερη χρονιά διοργανώνετε το Rock & Trail Lesvos στα πανέμορφα βουνά της Λέσβου. Είναι ένας 3ήμερος αγώνας ορεινού τρεξίματος στη Λέσβο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου και στο όρος Όλυμπος. 

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδειχθούν οι φυσικές ομορφιές του τόπου, προωθώντας παράλληλα τον Αθλητισμό. Η συγκεκριμένη διοργάνωση, με στοιχεία από αντίστοιχες που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και έχουν πλέον γίνει θεσμός σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχει ακριβώς αυτόν τον στόχο, την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων συμμετεχόντων - εν δυνάμει τουριστών που θα γνωρίσουν πραγματικά τι έχει να τους προσφέρει το νησί από φυσική ομορφιά. Με αυτό το σκεπτικό, το σωματείο ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει για δεύτερη συνεχόμενη αγώνα ορεινού τρεξίματος στην όμορφη Αγιάσο. 

Το πρόγραμμα: 

- Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου: Έναρξη Αγώνων (17:00) 

Vertical. Ανάβαση 2.5 km με 300 μέτρα υψομετρικό. Ο αγώνας αυτός θα γίνει λίγο πιο έξω από την Μυτιλήνη, στην περιοχή της Αμαλής. Αυτός ο αγώνας είναι μια μεγάλη πρόκληση για σκληρούς αναβάτες. 

- Σάββατο 1 Οκτωβρίου: Έναρξη αγώνων (17:00) 

500 family run + 1000m + 1500m +5km & 10km 
Αγώνες για όλους του φίλους ανώμαλου δρόμου. Από ηλικίες 6 έως 45+. Ο αγώνας αυτός θα γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου, στη Μεγάλη Λίμνη (έναρξη και Τερματισμός από την διασταύρωση για Αμπελικό στο Πάρκο). 

- Κυριακή 2 Οκτωβρίου: Έναρξη αγώνα (7:00 το πρωί) 

Την Κυριακή θα γίνουν 3 αγώνες . Η Επιλογή είναι δική σας 7,5 km με 400 υψομετρική , 26km με 1560 και 40 Km με 2200 μέτρα υψομετρική. Ο αγώνας αυτός μεγάλης απόστασης 40 km που θα εντυπωσιάσει κάθε συμμετέχοντα. 40 χιλιόμετρα μέσα σε πανέμορφα δασικά μονοπάτια αλλά και τεχνικά μονοπάτια, όπου θα δοκιμαστούν οι δυνατότητες όλως των συμμετεχόντων. Από τον Ασώματο μέχρι το Αμπελικό και από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι τον Άγιο Φανούριο. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey