Ισοφάρισαν στο 90' οι παλαίμαχοι

Αγώνας ΕΜΑΣ Φίλιας με παλαίμαχους σε ένα ολοκαίνουργιο "Γεώργιος Καζάζης"

20/08/2021 - 10:20 Ενημερώθηκε 20/08/2021 - 14:17

Σε ένα ολοκαίνουργιο "Γεώργιος Καζάζης" οι παλαίμαχοι της ομάδας μαζί με τους παίκτες της σημερινής πήραν μέρος σε έναν ξεχωριστό αγώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι.

Το γήπεδο κατάφερε να μεταμορφωθεί πριν από λίγους μήνες και το χαίρονται όχι μόνο οι αθλητές αλλά και παιδιά ακόμη και των πιο μικρών ηλικιών που με την συνοδεία γονιών τους παίζουν σε ένα υπέροχο χώρο, που πήρε το όνομά του από έναν παίκτη της ομάδας που έφυγε πρόωρα.

Το έργο

Το έργο, που έχει τίτλο «Αναβάθμιση- Εκσυγχρονισμός γηπέδου Φίλιας Δ.Ε. Καλλονής», έχει συνολικό προϋπολογισμό 350.000 ευρώ και δημοπρατήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019. Το έργο θα καλυφθεί από πόρους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

 


Φωτογραφία του Κώστα Μακρόγλου

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Φίλιας, Σταύρος Σκαλοχωρίτης, σε δήλωσή του στο «Ε» τόνισε ότι πρόκειται για ένα όνειρο χρόνων που γίνεται πραγματικότητα, και αποτελεί επένδυση στον αθλητισμό και στις νέες γενιές.

Σημειώνεται ότι το έργο είχε εγκριθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή.

Φωτογραφία από το αρχείο της ομάδας
Φωτογραφία από το αρχείο της ομάδας

Ο αγώνας

Επανερχόμενοι στο αγωνιστικό κομμάτι να πούμε ότι ο αγώνας έγινε την Τετάρτη 18 Αυγούστου το απόγευμα. Τα γκολ από την πλευρά των μικρών έβαλαν οι Καλλούλλη και Νικολόφ, ενώ για τους παλαίμαχους το σκορ άνοιξαν με πέναλτι (που έδωσε  Μποντάκης) με τον Χιωτελλη. Στην εκπνοή του αγώνα ο Αλέξης Ευστρατιάδης έκανε το 2-2  με κοντινή προβολή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey