Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής νίκησε στον τελικό τον Αίγειρο Μυστεγνών με γκολ του Παντελή Σπάρταλη, μπροστά σε 800 φιλάθλους

Πανάξιος Κυπελλούχος Λέσβου, ο Διαγόρας

24/02/2017 - 15:06

Σε ένα συναρπαστικό τελικό, παρουσία 800 φιλάθλων στο Στάδιο Μυτιλήνης, ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής κατέκτησε δίκαια το Κύπελλο Λέσβου, νικώντας τον Αίγειρο Μυστεγνών με σκορ 1-0.

Σε ένα συναρπαστικό τελικό, παρουσία 800 φιλάθλων στο Στάδιο Μυτιλήνης, ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής κατέκτησε δίκαια το Κύπελλο Λέσβου, νικώντας τον Αίγειρο Μυστεγνών με σκορ 1-0.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έπαιξε ψυχωμένα και έδειξε πως ήθελε περισσότερο το τρόπαιο, σκοράροντας ένα καταπληκτικό γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στάθηκε πάντως και τυχερή σε ορισμένες περιπτώσεις, που θα μπορούσε ο Αίγειρος να έχει φέρει το ματς στα ίσα, μετά το 1-0, αλλά η ομάδα των Μυστεγνών άργησε να πιστέψει στις σπουδαίες δυνατότητές της, σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο για να αντιδράσει.

Αγωνιστικά, οι δύο ομάδες απειλούσαν εναλλάξ στο πρώτο μέρος, με τον Αίγειρο να πατά καλύτερα και να είναι περισσότερο απειλητικός στις αντεπιθέσεις του, την ώρα που ο Διαγόρας δημιουργούσε κινδύνους από στημένες φάσεις.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, με τον Διαγόρα να φτάνει στο γκολ στο 69ο λεπτό, όταν ο Μαλακός μπήκε από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, σεντράροντας προς τα έξω στον αμαρκάριστο Σπάρταλη, που με έναν «κεραυνό» στην κίνηση, νίκησε τον Παπαλόπουλο!

Δύο λεπτά αργότερα, ο Αίγειρος έχασε κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, όταν ο Μιχαλάκης από το ύψος του πέναλτι σούταρε στην ανυπεράσπιστη από τον Σελάχα, εστία, αλλά ο Αντώναρος πάνω στη γραμμή έδιωξε με το κεφάλι!

Το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή Βουρανή, που είχε πολύ καλή συνεργασία με τους βοηθούς του, Βερρή και Καρμίρη -κάτι που αναγνωρίστηκε και από τους δύο αντιπάλους- βρήκε τους παίκτες του Διαγόρα να πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου μαζί με τους φιλάθλους από την Αγία Παρασκευή, που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα στον «Ταρλά».

 

Συνθέσεις

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Τ. Χατζηκυριαζής): Σελάχας, Γ. Αλεξίου, Ζατζέλλης, Σαμπάνης, Αντώναρος, Διακορώνας, Παρέλλης (87΄ λ. τρ. Τριανταφυλλόπουλος), Αγγ. Αλεξίου (23΄ λ. τρ. Κόμβος), Φιλιανός (80΄ Γκιάτα), Σπάρταλης, Μαλακός.

ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ (Θ. Παπαλόπουλος): Παπαλόπουλος, Καφαλούκος, Λεονταρίδης, Βαγγελάκης (74΄ Χατζηβαγιάννης), Τριλιανός, Καδής, Μιχαλάκης, Πουλασουχίδης, Βαμβουκλής, Συβρής (67΄ Αλαγιάννης), Βλαστέλλης (56΄ Τ. Ελευθερίου). 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey