Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης πραγματοποίησε αρχαιρεσίες, αλλά και τιμητικές βραβεύσεις για τους διακριθέντες μέσα στο 2016

Νέο συμβούλιο στον ΙΟΜ

23/02/2017 - 14:50

Πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες στα γραφεία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης (Ι.Ο.Μ.) στη Μαρίνα, εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των άλλων συλλογικών οργάνων του ομίλου.

 

Πραγματοποιήθηκαν πριν λίγες ημέρες στα γραφεία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Μυτιλήνης (Ι.Ο.Μ.) στη Μαρίνα, εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των άλλων συλλογικών οργάνων του ομίλου.

Πρόεδρος θα είναι ο Χαράλαμπος Ανιτσάκης, αντιπρόεδρος η Λιάνα Γιαλούση, γενικός γραμματέας ο Στέλιος Σπανιόλας, ταμίας η Κατερίνα Χατζηδημητρίου και έφορος η Εύη Πίτικα. Στη νέα ελεγκτική επιτροπή, πρόεδρος θα είναι η Λένα Βαγιάνη και μέλη της οι Ευθυμιάδης Μένανδρος, Απόστολος Πασπαλάς. Τέλος, το πειθαρχικό συμβούλιο θα αποτελούν ο πρόεδρος Κώστας Αθηνιώτης, η γραμματέας Μπεατρίς Ανιτσάκη και το μέλος Εμμανουήλ Κουλμπάνης.

 

Απονομές και βραβεύσεις

Ακολούθησε εκδήλωση στο «Marina Yacht Club», όπου απονεμήθηκαν αποδεικτικά παρακολούθησης και δώρα στους μικρούς ιστιοπλόους, που παρακολούθησαν με επιτυχία τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα της Σχολής Ιστιοπλοΐας Τριγώνου αρχαρίων, καθώς και βεβαιώσεις παρακολούθησης και διπλώματα στα νέα πληρώματα και κυβερνήτες, αντίστοιχα, της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας. Αξίζει να σημειωθεί ότι μερικοί εξ αυτών προέρχονται από το πρώτο ξενόγλωσσο τμήμα που διοργάνωσε ο ΙΟΜ, μαρτυρώντας την ευελιξία και ικανότητα των εκπαιδευτών του ομίλου και κατ’ επέκταση το υψηλό επίπεδο της προσφερόμενης εκπαίδευσης.

Στη συνέχεια, έγινε η βράβευση των σκαφών και πληρωμάτων που διακρίθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις του αγώνα ανοικτής θαλάσσης στο Τάρτι, τον περασμένο Σεπτέμβριο, με πρώτο το σκάφος «Calexico», που είχε κυβερνήτη τον Χαράλαμπο Ανιτσάκη, δεύτερο το σκάφος «Sutton Bonington» με κυβερνήτη τον Στέλιο Σπανιόλα και τρίτο το «Ιμερτή» με κυβερνήτη την Λένα Βαγιάνη.

Τέλος, τιμήθηκαν από τον Όμιλο, οι εθελοντές που βοήθησαν στη διεξαγωγή της «Aegean Regatta 2016», με αναμνηστικό της διοργάνωσης, η οποία κατά γενική ομολογία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αμέσως μετά, ο πρόεδρος του ΙΟΜ έκοψε τις πρωτοχρονιάτικες πίτες για το 2017. Το φλουρί της πίτας των σκαφών έτυχε στο σκάφος «Deneb» του Πέτρου Περέλλη και των μελών στον Ιάσωνα Ευστρατιάδη. Τα μέλη και φίλοι του Ομίλου συνέχισαν με φαγητό και ποτό για να γιορτάσουν τη λήξη μιας πολύ επιτυχημένης και πλούσιας σε δρώμενα, χρονιάς και την έναρξη μιας καινούριας με την ευχή για καλές θάλασσες, επιτυχίες και διακρίσεις αγωνιστικές και περεταίρω ανάπτυξη του Ομίλου!

 

Απονομές διπλωμάτων

Οι απονομές των διπλωμάτων αφορούν στους παρακάτω:

Τμήμα αρχαρίων τριγώνου: Ευθύμιος Ράσκος, Αναστάσιος Ράσκος, Μάρκος Μπράτος, Ευάγγελος Ιορδάνου, Ιωάννης Ντάβας, Αγνή Ντάβα, Μαρία Σπανιόλα, Σοφοκλής Σπανιόλας.

Τμήμα πληρωμάτων ανοικτής θάλασσας: ArianneKattenberg, Μάριος Μητσέλλης, Γεώργιος Πετρέλλης, Γιώτα Βλάμη, Μυρτώ Κλήμη, Θεόδωρος Κίτσος, Θεοδώρα Πετανίδου.

Τμήμα κυβερνητών: Walesa Porcellato, Benjamin Anoufa, Marine Casalis, Guillaume Thomassin, Ben Reynolds, Patrick Angle, Παναγιώτης Λαμπούσης, Παναγιώτης Κρικλάνης, Ελένη Ρουσοπούλου, Βάγια Χόνδρου, Τζένη Μοσχοβίδου, Θάνος Μπάτσιλας, Ιωάννης Κάλφας, Θεόδωρος Οικονόμου, Χρήστος Μερκούρης, Νεκτάριος Σορόβος, Εμμανουήλ Κουλμπάνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey