×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 31203

Ο Αιολικός δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοπόρου Παναχαϊκής, έχοντας απουσίες στη γραμμή κρούσης

Στην Πάτρα χωρίς άγχος

27/01/2017 - 22:49

Με αντίπαλο την Παναχαϊκή αγωνίζεται ο Αιολικός, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (13:00), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα της Μυτιλήνης ταξίδεψε στην Πάτρα δίχως άγχος, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες απέναντι στην πρωτοπόρο του 3ου Ομίλου, έχοντας παράλληλα να διαχειριστεί και τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών της.

Με αντίπαλο την Παναχαϊκή αγωνίζεται ο Αιολικός, νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (13:00), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής στη Γ’ Εθνική. Η ομάδα της Μυτιλήνης ταξίδεψε στην Πάτρα δίχως άγχος, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες απέναντι στην πρωτοπόρο του 3ου Ομίλου, έχοντας παράλληλα να διαχειριστεί και τις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών της.

Ο Γιάννης Πολλαετίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Δημήτρη Μπουρού, ενώ εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Λεωνίδας Χρήστου, δημιουργώντας «πονοκέφαλο» για τη στελέχωση της γραμμής κρούσης, αφού υπάρχουν και περιορισμένες εναλλακτικές λύσεις.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής, για συγκοινωνιακούς λόγους, ώστε να εξυπηρετηθεί η αποστολή του Αιολικού κατά την επιστροφή της στη Μυτιλήνη.

Διαιτητής ορίστηκε ο Ματσούκας από την Αιτωλοακαρνανία, με βοηθούς τους Σούζα και Γαλανόπουλο του ίδιου συνδέσμου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey