Οι δραστήριοι Παλαίμαχοι Καλλονής

25/04/2014 - 15:03

Μια παρέα από ποδοσφαιριστές που έπαιξαν από το 1990 έως το 2005 αποφάσισαν το καλοκαίρι τού 2013 να ιδρύσουν το σύλλογο παλαιμάχων Καλλονής, με την επωνυμία «Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητικής Ένωσης Λεκανοπεδίου Καλλονής» και έδρα την Καλλονή.

Μια παρέα από ποδοσφαιριστές που έπαιξαν από το 1990 έως το 2005 αποφάσισαν το καλοκαίρι τού 2013 να ιδρύσουν το σύλλογο παλαιμάχων Καλλονής, με την επωνυμία «Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητικής Ένωσης Λεκανοπεδίου Καλλονής» και έδρα την Καλλονή. Έγινε πρόσκληση προς όσους αγωνίστηκαν στην ΑΕΛΚ, αλλά και σε παιδιά που αγωνίστηκαν σε άλλες ομάδες του βορείου τμήματος. Συγκεντρώθηκαν 23 υπογραφές και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για ίδρυση του σωματείου, σκοπός του οποίου είναι η διεξαγωγή εκδηλώσεων ποδοσφαιρικών αγώνων για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ψυχαγωγία των μελών. Σήμερα ο σύλλογος αριθμεί 28 μέλη.

Δραστηριότητες
Οι δραστηριότητες του συλλόγου ξεκινούν από το 2013 τον Απρίλιο, όταν συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Βετεράνοι Λέσβου μαζί με Αστυνομία και Λιμενικό, στο γήπεδο «Κώστας Κεντέρης» της Καλλονής. Στις 21 Ιουνίου διοργάνωσαν αγώνα στη Μυτιλήνη για να τιμήσουν την ΠΑΕ ΑΕΛΚ για την άνοδό της στη Super League και τίμησαν τη διοίκηση της ΠΑΕ και τους ποδοσφαιριστές Νίκο Γάλα, Στρατή Βαλιό και Λευτέρη Μάππα. Για την ιστορία, οι Βετεράνοι Λέσβου κέρδισαν με σκορ 5-2.

Επίσης, συμμετείχαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Αρίονα Μήθυμνας στο Μόλυβο για ενίσχυση μιας οικογένειας, όπου πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας με αντίπαλο τους Παλαιμάχους Αρίονα Μήθυμνας. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη λαχειοφόρο, δόθηκε στην οικογένεια, ενώ ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σωκράτης Παπασταθόπουλος που αγωνίζεται στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, προσέφερε τη φανέλα του ως δώρο της λαχειοφόρου. Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε με νίκη των Παλαιμάχων με σκορ 7-1.

Ο σύλλογος έλαβε μέρος στις εκδηλώσεις που έγιναν για την ονομασία του γηπέδου «Παναγιώτης Σαλταμάρας», με το μέλος του Γιώργο Αράπογλου να παρευρίσκεται αντιπροσωπεύοντας το σύλλογο στην κηδεία του αδικοχαμένου Παναγιώτη Σαλταμάρα, και τέλος, στην εκδήλωση κοπής πίτας των Βετεράνων Λέσβου.

Νέα συλλόγου
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του ΚΤΕΟ «Αφοί Τρύπατζη», ο σύλλογος απέκτησε στολές για τη συμμετοχή του στους αγώνες.

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκε εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση και από τις εκλογές για το νέο Δ.Σ. αναδείχθηκαν οι Πέτρος Καλογήρου, Γιάννης Πίνης, Χρήστος Ατσικμπάσης, Στράτος Τσολάκης και Κώστας Φόνιανης ως τακτικά μέλη και οι Σάββας Βαβλαδέλλης, Τάσος Τσαταλμπάσης ως αναπληρωματικά. Η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε σώμα θα γίνει την προσεχή εβδομάδα. Παράλληλα έγινε και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, από την οποία βγήκαν νικητήριοι οι αριθμοί 546 (που κέρδισε το αρνί) και 426 (που κέρδισε τη φανέλα με τις υπογραφές των παικτών τής ΑΕΛΚ).

Προγραμματισμός-στόχοι
Οι Παλαίμαχοι Καλλονής έχουν στόχο να πραγματοποιήσουν αγώνες για κοινωφελείς σκοπούς και γίνονται συζητήσεις για αυτό με τους Βετεράνους Λέσβου, ένα σύλλογο που θεωρείται αδελφός, μια και έχει ίδιους σκοπούς.

Επόμενος αγώνας είναι αυτός με την Πυροσβεστική, σε ημερομηνία που θα οριστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι φιλικοί μέσα στο καλοκαίρι, με συλλόγους, σωματεία και φορείς.

Επίσης θα γίνει συζήτηση με παλαιμάχους της Χίου και της Λήμνου για μετάβαση σε εκεί αγώνες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey