Το μυαλό μόνο στην Καλλιθέα!

17/01/2013 - 16:19

Η ΑΕΛΚ πέρασε τη Λάρισα, αφού η νίκη τής χαμογέλασε, ενώ η Καλλιθέα την περιμένει την Κυριακή.

Η ΑΕΛΚ πέρασε τη Λάρισα, αφού η νίκη τής χαμογέλασε, ενώ η Καλλιθέα την περιμένει την Κυριακή.

Στο στρατόπεδο της Καλλονής επικρατεί ενθουσιασμός για την καλή εμφάνιση και το σπουδαίο τρίποντο που κατακτήθηκε, όμως ο δρόμος ακόμη είναι εξίσου δύσκολος και μακρύς. «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών, γιατί εκτέλεσαν στο γήπεδο αυτά που είχαμε πει. Και το κυριότερο, επειδή έχουμε υποστεί γκέλες που μας έχουν αφήσει πίσω, θεωρώ ότι το κάστρο πρέπει να μείνει απόρθητο», είπε μεταξύ άλλων ο Αθηναίος προπονητής.

Πέντε στροφές πριν το φινάλε του α΄ γύρου, η Καλλονή θέλει βαθμούς που θα την κρατήσουν ψηλά, όμως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, πόσο μάλλον με την Καλλιθέα, η οποία την περιμένει με άγριες διαθέσεις και το άσχημο είναι ότι η Καλλονή θα βρει σε φόρμα την αθηναϊκή ομάδα. Η νίκη της τελευταίας επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και ο βαθμός στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή έχουν δώσει αέρα, δύναμη και ψυχολογία στους παίκτες της, που θέλουν με τον τρόπο αυτό να τριτώσουν της επιτυχίες τους.

Στο... «Ελ Πάσο», ο Τεννές θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τόνι Γκονζάλες και Γιώργου Χωριανόπουλου. Ο πρώτος δείχνει έτοιμος να επανέλθει στην ομάδα μετά τον τραυματισμό του, ενώ ο αμυντικός εξέτισε την ποινή της μίας αγνωστικής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey