ΑΕΛΚ

Μονόδρομος η νίκη με τη Λάρισα

12/01/2013 - 17:36

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή τού Τόνι Γκονζάλες στο αυριανό εντός έδρας, δύσκολο παιχνίδι με τη Λάρισα.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δείχνει ότι θέλει να είναι παρών στο παιχνίδι με τους Λαρισαίους και να βοηθήσει την ομάδα του να φθάσει στη νίκη, παρ’ όλο που δεν είναι απολύτως έτοιμος μετά από τον τραυματισμό του που τον ταλαιπωρεί καιρό.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή τού Τόνι Γκονζάλες στο αυριανό εντός έδρας, δύσκολο παιχνίδι με τη Λάρισα.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δείχνει ότι θέλει να είναι παρών στο παιχνίδι με τους Λαρισαίους και να βοηθήσει την ομάδα του να φθάσει στη νίκη, παρ’ όλο που δεν είναι απολύτως έτοιμος μετά από τον τραυματισμό του που τον ταλαιπωρεί καιρό. Βέβαια, ο Μπάμπης Τεννές είναι αυτός που θα αποφασίσει, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει θέση βασικού από το ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Κανονικά θα είναι στην αποστολή ο νεοαποκτηθέντας Πατρίκ Ντιμπαλά, που απέκτησε σε χρόνο μηδέν το σχετικό δελτίο. Ο Αφρικανός δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Σε αυτό συνέβαλε και η αποχή του από τα γήπεδα. Μάλιστα τα εργομετρικά τα οποία τα πέρασε με επιτυχία, απέδειξαν ότι ο Ντιμπαλά έκανε κανονικά προπονήσεις στο Βέλγιο.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Μανούσος και ο Μαρσέλο Άλβες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Τεννέ και θα μπουν πάλι στο παιχνίδι. Ο μοναδικός απών θα είναι ο Καζάκης.
Κόσμο περιμένουν την Κυριακή οι άνθρωποι της ομάδας, αφού και το όνομα του αντιπάλου προσελκύει ιδιαίτερα το κοινό.

Στις 15:00 θα γίνει η σέντρα, με διαιτητή τον Αγγελάκα από τη Μακεδονία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey