Σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή τού Γκονζάλες

11/01/2013 - 16:17

Μπροστά στο κοινό της Λέσβου, η ΑΕΛΚ θα προσπαθήσει την Κυριακή να νικήσει και να πάρει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο χρόνο που μπήκε, κόντρα σε μια καλή και επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι η Λάρισα. Διακαής πόθος, αλλά και μονόδρομο αποτελεί η νίκη, όπως δηλώνουν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη μάχη.

Μπροστά στο κοινό της Λέσβου, η ΑΕΛΚ θα προσπαθήσει την Κυριακή να νικήσει και να πάρει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο χρόνο που μπήκε, κόντρα σε μια καλή και επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι η Λάρισα. Διακαής πόθος, αλλά και μονόδρομο αποτελεί η νίκη, όπως δηλώνουν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη μάχη. Ο Μπάμπης Τεννές καταστρώνει τα πλάνα του και οι παίκτες ακολουθούν ψυχωμένοι, δυνατοί και αισιόδοξοι το αγωνιστικό πρόγραμμα, ενώ οι φίλαθλοι αναμένουν την αναμέτρηση.

Στην Καλλονή γνωρίζουν ότι με νίκη ο δρόμος προς τη Σούπερ Λιγκ παραμένει ανοικτός και η απόσταση δεν είναι μεγάλη, εφόσον έρθει η νίκη φυσικά. Όλα αυτά περνάνε από το μυαλό όλων και πολύ περισσότερο της τεχνικής ηγεσίας, που ανησυχεί με τα προβλήματα των Τόνι Γκονζάλες και Βλάση Καζάκη, παίκτες που ασφαλώς θα τους ήθελε μάχιμους. Ο χρόνος όμως είναι περιορισμένος για τον Γκονζάλες, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και όπως όλα δείχνουν δε θα είναι σε θέση να ριχθεί στη μάχη, εκτός και αν σήμερα που πραγματοποιείται η τελευταία προπόνηση, γίνει το θαύμα και ο προπονητής του τον υπολογίζει μετά από καιρό.

Να θυμίσουμε ότι είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με το Βύζαντα Μ.. Για τον Καζάκη ούτε λόγος να γίνεται. Αντίθετα, ορεξάτοι δείχνουν Μανούσος και Μαρσέλο, που είναι στη διάθεση του Αθηναίου προπονητή και θα είναι στην 11άδα. Κανονικά ακολουθεί το πρόγραμμα και το μεταγραφικό αστέρι του χειμώνα, ο Πατρίκ Ντιμπαλά, που μέρα με τη μέρα γνωρίζει και δένεται με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Σήμερα στο οικογενειακό δίτερμα, ο Μ. Τεννές αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του όσον αφορά στο σχήμα που θα παρατάξει με τους «βυσσινί» και το οποίο θα έχει αλλαγές με την επάνοδο των παικτών.

Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση ο Μαμαρί Τραορέ και χθες το απόγευμα πέταξε για τη Γαλλία. Ο «Μάμα», όπως ήταν το χαϊδευτικό του, θα μείνει ως ένας πολύ καλός φίλος της ομάδας και σωστός επαγγελματίας. Ο επιπόλαιος τραυματισμός του στάθηκε αρνητικός παράγοντας για να συνεχίσει, τώρα μάλιστα που ήρθε και ο νέος προπονητής. Πάντως θα είναι ο παίκτης τον οποίο θα θυμούνται στο σύλλογο.

Στη Λάρισα οι μικροί...
Οι μεγάλοι υποδέχονται τη Λάρισα, οι μικροί όμως ταξιδεύουν για εκεί, όπου αύριο το πρωί (11:00) θα αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα. Στόχος, να συνεχίσει το αήττητο των τεσσάρων αγώνων που κρατά, κάνοντας καλή εμφάνιση και προσπαθώντας να πάρει το καλό αποτέλεσμα που θα την φέρει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Ο Δημήτρης Γαβαλάς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα παρατάξει μάλλον τους ίδιους όπως και στο Βόλο.

Τέλος, η Καλλονή παραχώρησε στην Προοδευτική Σκ. Καλλονής το Γρηγόρη Τριανταφύλλου, αφού ο παίκτης που πήρε μεταγραφή από την ίδια την ομάδα, δεν είχε πολλές συμμετοχές με την Κ20 λόγω και του στρατιωτικού του, και προτίμησε να επιστρέψει πίσω στην παλιά του και να την βοηθήσει να παραμείνει στην Κατηγορία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey