Φορτσάρει ο Πατρίκ ενόψει Λάρισας

10/01/2013 - 16:00

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του χειμώνα, ο Πατρίκ Ντιμπαλά, υπολογίζεται να παίξει στο δύσκολο αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τη Λάρισα στη Μυτιλήνη. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής άρχισε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει αυτά που μπορεί και να βοηθήσει την ΑΕΛΚ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του χειμώνα, ο Πατρίκ Ντιμπαλά, υπολογίζεται να παίξει στο δύσκολο αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τη Λάρισα στη Μυτιλήνη. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής άρχισε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να προσφέρει αυτά που μπορεί και να βοηθήσει την ΑΕΛΚ.

Για τον αγώνα με τους... «βυσσινί», λογικά θα είναι στον πάγκο ο Ντιμπαλά, αφού σήμερα οι άνθρωποι της Καλλονής περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το δελτίο το Αφρικανού επιθετικού. Ο ίδιος δηλώνει απολύτως ικανοποιημένος που μπόρεσε και ήρθε σε μια ομάδα που πληροί τις φιλοδοξίες του, ενώ έχει στόχο να την βοηθήσει περισσότερο με την αξία του. Η απόκτησή του σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο, αλλά πολύ περισσότερο ικανοποίησε τον Τεννέ, που ήθελε έναν παίκτη κρούσης, ο οποίος θα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Πρόθεση του προέδρου, Νίκου Μιχαλάκη, σε συνεννόηση με τον προπονητή, είναι η απόκτηση ενός ακόμη καλού επιθετικού, που θα κάνει τα πράγματα ακόμη πιο καλά στη γραμμή.

Φεύγει ο Μαμαρί
Σε αντίθεση με τον Ντιμπαλά που ήρθε, ο Μαμαρί Τραορέ φεύγει, σα φίλος, από την ομάδα. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός που ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός γηπέδων με εγχείρηση, θέλει να επιστρέψει στη χώρα του και κοντά στην οικογένειά του, για αυτό άλλωστε ζήτησε να αποχωρήσει. Ο Τραορέ στη θητεία του ως ποδοσφαιριστή έδωσε μαθήματα σεβασμού, όταν μάλιστα ο Καβακάς τον είχε εκτός ομάδας και μάλιστα και στη μαύρη λίστα. Όμως ο Μαμαρί ήταν κύριος σε όλα του, επαγγελματίας και φεύγει με ψηλά το κεφάλι από την ομάδα, την οποία αγάπησε και τον αγάπησε κι αυτή. Θα είναι ο παίκτης που δε θα ξεχαστεί εύκολα. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο γκολκίπερ Πάιερ θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, κάτι που αναμένεται να φανερωθεί τις επόμενες ώρες. Στην περίπτωση αυτή η ομάδα θα είναι αναγκασμένη να πάρει γκολκίπερ.

Το έχει η μοίρα της…
Φαίνεται ότι το έχει η μοίρα της όποτε η ομάδα ετοιμάζεται να δώσει δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος να αλλάζει προπονητή. Είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με Ηρακλή Ψ., Ολυμπιακό Β. (Κύπελλο), Καβάλα και τώρα η Λάρισα. Ο Μιχάλης Ζιώγας αποχώρησε από το πόστο και χθες η θεσσαλική ομάδα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Τίμου Καβακά, ο οποίος θα έρθει στο νησί ως αντίπαλος αυτήν τη φορά. Αυτό δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για την Καλλονή, αφού ο μέχρι πρότινος τεχνικός της γνωρίζει τα πάντα γι’ αυτήν, ακόμη και την τρύπα στο χόρτο του γηπέδου. Θα χρειασθεί λοιπόν μεγάλη προσοχή για να έρθει το αποτέλεσμα το οποίο όλοι θέλουν.

Πολύ δύσκολα θα προλάβουν Γκονζάλες και Καζάκης τη Λάρισα, με τον Ισπανό να μην είναι ακόμη έτοιμος μετά τον τραυματισμό του με το Βύζαντα. Επιστρέφουν όμως Μανούσος και Μαρσέλο, που εξέτισαν της ποινές τους και φέρνουν έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον Τεννέ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey