3ήμερο Εορταστικό Gran Prix Μπριτζ στη Μυτιλήνη

28/12/2012 - 21:02

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη, το 3ήμερο Εορταστικό Gran Prix, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Λέσβου Αγωνιστικού Μπριτζ (ΣΛΑΜ) στις νέες του εγκαταστάσεις στη Βαρειά.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη, το 3ήμερο Εορταστικό Gran Prix, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Λέσβου Αγωνιστικού Μπριτζ (ΣΛΑΜ) στις νέες του εγκαταστάσεις στη Βαρειά.

Την πρώτη θέση στους τριήμερους αγώνες στην κατηγορία Open, πήραν η Σέμη Πετρίδου και ο Νίκος Αναστασίου, τη δεύτερη ο Άκης Σκοδρομπέκης και ο Toros Yuksel και την τρίτη η Έφη Βασιλέλλη με το Γιώργο Καραντανέλλη.

Στην κατηγορία 1-6, νικητές αναδείχθηκαν ο Μιχάλης Καζάζης με το Βασίλη Ψώμο. Νικητές της 1ης ημερίδας ήταν ο Βασίλης Γρημάνης με τον Ευστράτιο Δήμου, της 2ης ο Γιώργος Γουγούλας και η Μαρία Μαλακού και της 3ης ημερίδας η Αντιγόνη Φλωρά και ο Γιώργος Σαμαράς.

Στο 3ημερο Εορταστικό Gran Prix συμμετείχαν περισσότεροι από 35 μπριτζέρ, ενώ ο πρόεδρος του ΣΛΑΜ, Άκης Σκορδομπέκης, είπε:

«Όσοι αγαπάνε το μπριτζ, βρίσκονται πάντα κοντά στο σύλλογό μας και φέτος έχουν έρθει και αρκετοί νέοι. Το εορταστικό τουρνουά έγινε με μεγάλη επιτυχία και υπήρχε σημαντική προσέλευση των μπριτζέρ.

Ο νέος χώρος όπου έχουμε εγκατασταθεί, προσελκύει περισσότερους μπριτζέρ και αυτό είναι σημαντικό για το ΣΛΑΜ, που αν και βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης, το μπριτζ αναπτύσσεται στη Λέσβο».

Επόμενος στόχος του ΣΛΑΜ είναι να διοργανώσει με επιτυχία το Ελληνοτουρκικό Τουρνουά το ερχόμενο καλοκαίρι στο Μόλυβο, ενώ υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον από τουρκικής πλευράς για συμμετοχή στους αγώνες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey