Τίμησαν τους Λημνιούς αθλητές

Μεγάλη εκδήλωση για το λημνιό αθλητισμό

28/12/2012 - 20:59

Μεγάλη τιμητική εκδήλωση για το Λημνιακό αθλητισμό διοργάνωσε ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, Δια βίου μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου

Μεγάλη τιμητική εκδήλωση για το Λημνιακό αθλητισμό διοργάνωσε ο Οργανισμός Εκπαίδευσης, Δια βίου μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λήμνου, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Παντελεήμονα.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν Λημνιοί αθλητές που αναδείχθηκαν σε τοπικό, πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο, με πρώτο τον Παναγιώτη Μαγδανή, για την 8η θέση που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, στην κωπηλασία στο διπλό σκιφ ανδρών, καθώς και για τις σημαντικές διακρίσεις σε άλλους διεθνείς αγώνες.

Ακόμη, βραβεύτηκαν παλαίμαχοι αθλητές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες, οι οποίοι με τις επιδόσεις τους, το ήθος και την εργατικότητά τους, έχουν προσφέρει κατά καιρούς στο λημνιακό αθλητισμό.

Τα περισσότερα βραβεία απέσπασε το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα τιμήθηκαν ο πρωταθλητής 2012, Ηρακλής Ατσικής και ο κυπελλούχος 2012, Κεραυνός Αγίου Δημητρίου. Πρώτος σκόρερ - ποδοσφαιριστής, ο παίκτης της ΑΕΛ, κ. Τσακαλίδης, καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής κάτω των 16 ετών, με ψηφοφορία προπονητών, ο κ. Ζαγούδης, ποδοσφαιριστής του Διαγόρα Σαρδών, για το ήθος ο κ. Τσολάκης, ποδοσφαιριστής Κορνού και βραβείο καλύτερου προπονητή απέσπασε ο προπονητή του Ηρακλή Ατσικής, κ. Ψυρούκης.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Παντελεήμονα, όπου έγινε η βράβευση όλων όσοι έχουν προσφέρει στο λημνιακό αθλητισμό

Βραβείο του αρχαιότερου διαιτητή πήρε ο κ. Μαντζάρης, για ήθος φιλάθλου ο κ. Καραφιλίππου, καλύτερου παράγοντα οι κ.κ. Καμάμης και Μωυσής και βετεράνων ποδοσφαιριστών οι κ.κ. Αρχοντίδης, Βαγιάκος, Βαρτεβανιάν και Πανταζής.

Στα άλλα αθλήματα και συγκεκριμένα στην κωπηλασία, βραβεύτηκε ο κ. Γιάννης Λυτσάκης, Πρόεδρος του Ν.Ο.Λ. και πρώτος προπονητής του Παναγιώτη Μαγδανή και ο κ. Μαγδανής. Στο στίβο, οι αθλητές κ. Τσίκοβας και κα. Γλύτζου αλλά και οι κα. Κωνσταντάκη και κ. Μαντζάρης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey