ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΕΣΒΟΥ

Πράξη πρώτη στα ημιτελικά

28/12/2012 - 20:44

Το χρόνο αποχαιρετούν Γέρα, Αιολικός, Διαγόρας και Προοδευτική, με τους πρώτους αγώνες που δίνουν την Κυριακή για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Το χρόνο αποχαιρετούν Γέρα, Αιολικός, Διαγόρας και Προοδευτική, με τους πρώτους αγώνες που δίνουν την Κυριακή για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι του Διαγόρα με την Αν/ση Γέρας στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, όπου μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, οι δύο αντίπαλοι θα λύσουν τις διαφορές τους σε άλλο όμως θεσμό.

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν τη ρεβάνς της ήττας στο πρωτάθλημα, κατακτώντας ένα αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ θα βρουν την αντίπαλο τους με χτυπητές απουσίες, κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτούν.

Ο Σάββας Παπαδημητρίου αποτελεί πλέον ξένο σώμα για την ομάδα του Διαγόρα. Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στη Γέρα, έχει στα χέρια του την ελευθέρας του και συζητά τη μεταγραφή του στη Θύελλα που τον θέλει διακαώς. Για Διαγόρα, όπως τονίζει και ίδιος, ούτε που θέλει να ακούει.

«Δεν σεβάστηκαν την 20ετή μου παρουσία στα γήπεδα. Για το άτομο μου δεν έχει ακουστεί το παραμικρό. Πρέπει να ντρέπονται», είπε με παράπονο κλείνοντας μια για πάντα την πόρτα.

Από την άλλη, η Γέρα πάει λαβωμένη, αλλά έχει την εμπειρία να ανταποκριθεί και να πάρει το καλό αποτέλεσμα. Ο Νίκος Μάττας πιστεύει στους παίκτες του ότι μπορούν να κάνουν πράξη αυτά που θα τους πει και να έρθει το αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς. Οι Δελόλμας και Αφαλωνιάτης που είναι τιμωρημένοι, ο Τσιταντίνος που έχει τραυματιστεί και ο ανέτοιμος Τάκας, προβληματίζουν την τεχνική ηγεσία αλλά όσοι επιλεγούν, δεν έχουν παρά να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.

Φαβορί ο «ΑΙΟ»

Στον ξερό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σκάλας Καλλονής, οι παίκτες του Αιολικού θα συναντήσουν προβλήματα με αντίπαλο την ουραγό του πρωταθλήματος, Προοδευτική. Προτεραιότητα για την ομάδα του Κοκκινέλλη είναι το πρωτάθλημα και όχι το Κύπελλο, αλλά η ομάδα του είναι το μεγάλο φαβορί, αφού η εμπειρία των περισσοτέρων παικτών του και το όνομα γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ του, αλλά ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος όπως το βλέπουν μερικοί. Η Προοδευτική που κανένας δεν περίμενε την τραγική της πορεία, θα αγωνιστεί χωρίς άγχος ξέροντας ότι απέναντι της έχει ένα μεγάλο αντίπαλο, που είναι και το φαβορί της διοργάνωσης. Θα είναι πάντως για τους παίκτες της, μια καλή ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνατότητες τους -και γιατί όχι- να πάρουν αποτέλεσμα στο ίδιο τους το γήπεδο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey