ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Θα αργήσει ο Χατζηκυριάκος

28/12/2012 - 14:41

Θα αργήσει να επιστρέψει στα γήπεδα ο Κώστας Χατζηκυριάκος, που υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι ο έμπειρος αμυντικός που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Πεύκη, στις 2 Δεκεμβρίου, έχει κάταγμα χαμηλά στον αστράγαλο.

Θα αργήσει να επιστρέψει στα γήπεδα ο Κώστας Χατζηκυριάκος, που υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι ο έμπειρος αμυντικός που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Πεύκη, στις 2 Δεκεμβρίου, έχει κάταγμα χαμηλά στον αστράγαλο, κάτι που σημαίνει ότι η περίοδος αποθεραπείας του, θα επεκταθεί ακόμη πιο πολύ και υπολογίζεται να επιστρέψει ξανά στα γήπεδα σε δύο περίπου μήνες. 

Αυτό προσθέτει ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα στην αλυσίδα του Αιολικού, που ξεμένει από παίκτες και φέρνει ακόμη πιο μεγάλο πονοκέφαλο στον τεχνικό του, Φώτη Κοκκινέλλη, που βλέπει την ομάδα να είναι γυμνή σε όλες σχεδόν τις θέσεις. Στην περίπτωση του Χατζηκυριάκου ,ακόμη και να αποθεραπευτεί και να είναι έτοιμος, κανένας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας, αφού ο ίδιος φέρεται χολωμένος από τα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο και δεν αποκλείεται να προτιμήσει και αυτός την αποχώρηση του αναζητώντας άλλη ποδοσφαιρική στέγη. 

Σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες μετά την άδεια που πήραν για τα Χριστούγεννα, αφού την Κυριακή έχουν υποχρεώσεις για το Κύπελλο Λέσβου, αντιμετωπίζοντας στην Σκάλα Καλλονής, την Προοδευτική για την ημιτελική φάση. Να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια είναι διπλά και ο Αιολικός θέλει να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης και να συνεχίσει στο θεσμό. Το μυαλό όμως όλων περιστρέφεται γύρω από τις διοικητικές εξελίξεις και τις διαπραγματεύσεις που γίνονται με τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία. Σε περίπτωση που βρεθεί η χρυσή τομή, τότε ο σύλλογος μπορεί να περιμένει βοήθεια για να βγάλει τη χρονιά, αν όχι, το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο. 

Στην 9η θέση με ένα παιχνίδι όμως λιγότερο, βρίσκει ο χρόνος που φεύγει, τον «ΑΙΟ», μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής για το 2012. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα είναι μέσα στον στόχο της επτάδας, καθώς απέχει μόλις πέντε βαθμούς από την ομάδα που είναι μέσα σε αυτή. Βέβαια με την υπάρχουσα κατάσταση, δεν μπορεί κανένας να περιμένει ότι ο Αιολικός θα κάνει την υπέρβαση.  

Τα αποτελέσματα

10η αγωνιστική

Άγιαξ Τ. -Ηλυσιακός 1-2

ΠΑΟ Ρουφ-Περιστέρι 1-4

Πεύκη-Τράχωνες 4-1

Αιγάλεω-Νέα Ιωνία 1-0

Κηφισιά-Ιάσων 0-0

Η βαθμολογία

σε 10 αγώνες

1. Αιγάλεω 27  21-3

2. Κηφισιά  20  15-3

3. Ιάσων 19  18-8

4. Ηλυσιακός 18  17-13

5. Πεύκη 14  12-10

6. Νέα Ιωνία 12  9-10

7. Περιστέρι 11  15-14

8. Τράχωνες 10  17-18

9. Αιολικός 6  8-20

10. Άγιαξ Τ.  4  6-18

11. ΠΑΟ Ρουφ 0  3-24

*Αιολικός και Κηφισιά έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey