ΑΕΛΚ

Πρώτη με Τεννέ

28/12/2012 - 14:31

Στη Λέσβο βρίσκεται από χθες το πρωί, ο νέος τεχνικός της Καλλονής και έπιασε αμέσως δουλειά με τη νέα του ομάδα, αντικαθιστώντας τον Τίμο Καβακά. 

Στη Λέσβο βρίσκεται από χθες το πρωί, ο νέος τεχνικός της Καλλονής και έπιασε αμέσως δουλειά με τη νέα του ομάδα, αντικαθιστώντας τον Τίμο Καβακά. 

Ο Αθηναίος προπονητής μαζί με τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή, θα έχουν την ευθύνη του μεταγραφικού σχεδιασμού τώρα το χειμώνα, χτυπώντας σε μέτωπα παικτών που οι ίδιοι θα κρίνουν ότι θα μπορέσουν να προσφέρουν στην ομάδα. Μάλιστα, ενδέχεται ο Τεννές να αλλάξει τα δεδομένα που αφορούν τις αποδεσμεύσεις που είχε καταρτίσει ο τέως τεχνικός και ίδιος να επανεξετάσει τις περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται υπ’ ατμόν. 

Πολύ δύσκολα για παραμονή δείχνουν τα πράγματα για το Νίκο Χατζόπουλο, το Γάλλο Μαμαρί Τραορέ αλλά και το Χλεμπ. Βέβαια ο 59χρονος τεχνικός θα τους παρακολουθήσει μέσα από τις προπονήσεις και θα αποφασίσει ο ίδιος. Η Καλλονή «καίγεται» για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, αφού οι υπόλοιπες είναι πλήρεις και δεν χρειάζονται κάποια ενίσχυση. 

Για κάποια ονόματα υποψήφιων στόχων, η ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνει απολύτως τίποτα, αφού, όπως είπαμε, θα περιμένει και την εισήγηση του προπονητή ώστε να προχωρήσει σε επαφές. Οι επόμενες μέρες πάντως, θα είναι καθοριστικές και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί κάποιο όνομα. 

Πρώτη μεθεόρτια προπόνηση πραγματοποιήθηκε χθες για τους παίκτες, που μπήκαν ξανά στην καθημερινότητα μετά τις λίγες μέρες άδεια που είχαν πάρει λόγω Χριστουγέννων. 

Δεν βάζει εμβόλιμες

Οι προκρίσεις τεσσάρων ομάδων (Καβάλα, Ολυμπιακός Β., Καλλιθέα και Απόλλωνας Σμ.) στο Κύπελλο, χαλάει τον προγραμματισμό της Football League, που δεν μπορεί πλέον να ορίσει εμβόλιμες αγωνιστικές μέσα στον επόμενο μήνα. Η διοργανώτρια αρχή είχε υπολογίσει για τον πρώτο μήνα του 2013, να διεξαχθούν δύο εμβόλιμες, αλλά η πρόκριση των τεσσάρων, της αλλάζουν τα πλάνα. Αυτό σημαίνει επιβάρυνση για τους παίκτες μέσα στους επόμενους μήνες, συγκεκριμένα Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο, οπότε θα δώσουν πολλά περισσότερα παιχνίδια ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey