Η οικογένεια του μπάσκετ τίμησε το Δημήτρη Κουκέλλη

27/12/2012 - 14:49

Τέσσερις μήνες συμπληρώνονται από τον απροσδόκητο χαμό του προπονητή μπάσκετ του Αιολικού Δημήτρη Κουκέλλη, και όλοι αυτοί που ήταν στο πλευρό του και συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, δεν τον ξέχασαν και θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του με τη διεξαγωγή ενός τουρνουά, το οποίο έγινε στο Κλειστό της Νεάπολης την Κυριακή το απόγευμα. 

Τέσσερις μήνες συμπληρώνονται από τον απροσδόκητο χαμό του προπονητή μπάσκετ του Αιολικού Δημήτρη Κουκέλλη, και όλοι αυτοί που ήταν στο πλευρό του και συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, δεν τον ξέχασαν και θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του με τη διεξαγωγή ενός τουρνουά, το οποίο έγινε στο Κλειστό της Νεάπολης την Κυριακή το απόγευμα. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία και την Τοπική Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης Λέσβου το διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι δεν ξεχνούν τον άνθρωπο που έδωσε ακόμη και την ίδια του την ψυχή να οδηγήσει τον Αιολικό στην καταξίωση.

Τον τίμησαν η Μικτή Ομάδα Υπαίθρου η οποία αποτελούνταν από παίκτες του Μακαρέα και του Αρισβαίου, η Μικτή Μυτιλήνης με παίκτες από όλες τις ομάδες του νησιού, ο Αιολικός και ο Παπάδος Γέρας.

Στα παιχνίδια που έγιναν, ο Αιολικός νίκησε τη Μικτή Υπαίθρου με σκορ 71-60 και η Γέρα τη Μικτή Μυτιλήνης με σκορ 88-45. Ο Ηλίας Μαλαματίνας, άμεσος συνεργάτης του αείμνηστου, πήρε την πλακέτα για να την παραδώσει στην οικογένεια του Κουκέλλη, ενώ αναμνηστικά δόθηκαν στο ΣΕΔΚΑΛ και στον πρόεδρό του, Σπύρο Σαλαβό, όπως και στον πρόεδρο της Γέρας, Βασίλη Ανδριώτη, που εκπροσωπεί το μπάσκετ στη Γ΄ Εθνική.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey