Τουρνουά Μπάσκετ «Δημήτρης Κουκέλλης»

24/12/2012 - 15:12

Στις 17 Σεπτεμβρίου έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Κουκέλλης, προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Αιολικού, σκορπώντας θλίψη στο χώρο του αθλήματος. Τέσσερις μήνες μετά, ο σύλλογος στον οποίο εργάστηκε και έδωσε όλη του τη ζωή, πήρε την απόφαση να τιμήσει τη μνήμη του με ένα τουρνουά το οποίο πήρε το όνομά του.

Στις 17 Σεπτεμβρίου έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Κουκέλλης, προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Αιολικού, σκορπώντας θλίψη στο χώρο του αθλήματος. Τέσσερις μήνες μετά, ο σύλλογος στον οποίο εργάστηκε και έδωσε όλη του τη ζωή, πήρε την απόφαση να τιμήσει τη μνήμη του με ένα τουρνουά το οποίο πήρε το όνομά του. Στόχος είναι να μη σβήσει ποτέ αυτό το όνομα από τα χείλη των δικών του ανθρώπων, αλλά και αυτών που έκανε φίλους όλα αυτά τα χρόνια και όσων συνεργάστηκε.

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης - Τοπική Επιτροπή Λέσβου θα διοργανώσουν αυτό το Τουρνουά αύριο Κυριακή στο Κλειστό της Νεάπολης, με τη συμμετοχή της Μικτής Υπαίθρου του Αιολικού, της Μικτής Μυτιλήνης, αλλά και του Παπάδου Γέρας. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 6 το απόγευμα με το παιχνίδι Αιολικός - Μικτή Υπαίθρου, ενώ στις 8 θα γίνουν οι απονομές και αργότερα θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο παιχνίδι μεταξύ της Γέρας και της Μικτής Μυτιλήνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey