Ταιριαστό ζευγάρι στον τελικό

24/12/2012 - 15:05

Κεραυνός - Άρης Μούδρου είναι το ζευγάρι του τελικού στη Λήμνο, μετά τα παιχνίδια ρεβάνς τα οποία έγιναν την Τετάρτη. Οι δύο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά σε θεσμό Κυπέλλου και σίγουρα η μάχη που θα δώσουν, θα είναι μεγάλη.

Κεραυνός - Άρης Μούδρου είναι το ζευγάρι του τελικού στη Λήμνο, μετά τα παιχνίδια ρεβάνς τα οποία έγιναν την Τετάρτη. Οι δύο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά σε θεσμό Κυπέλλου και σίγουρα η μάχη που θα δώσουν, θα είναι μεγάλη. Βέβαια, το μεγάλο φαβορί είναι ο Κεραυνός, που ξέρει από τελικούς όλα αυτά τα χρόνια και είναι πρωτοπόρος στο Πρωτάθλημα, έχοντας όλα τα εχέγγυα για να πρωταγωνιστήσει και στο θεσμό αυτό. Από την άλλη, ο Άρης πάει για πρώτη φορά σε τελικό, αφού τα προηγούμενα χρόνια δεν το είχε κατορθώσει. Μάλιστα, είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι το Διαγόρα με 3-2, αλλά στον επαναληπτικό γνώρισε την ήττα. Όμως το εκτός έδρας γκολ τού χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό. Ο Διαγόρας ήταν καλύτερος, άγγιξε την πρόκριση, αλλά το 2-1 δεν του έφθασε.
Όσον αφορά στο άλλο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Κοντιά, ο Κεραυνός που είχε πάρει ισοπαλία με 1-1 από τον Κάσπακα, εκτός του ότι αυτήν τη φορά νίκησε με το ίδιο σκορ, όπως και στο άλλο παιχνίδι 2-1, η νίκη του σε καμμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολη. Η Επιτροπή Κυπέλλου θα ορίσει τις επόμενες μέρες πότε θα διεξαχθεί ο τελικός, ο οποίος θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αποτελέσματα
Β΄ Ημιτελικοί
Άρης Μ. - Διαγόρας    1-2
Κεραυνός - Κάσπακας    2-1

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey