ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Με ντέρμπυ κλείνει η χρονιά

24/12/2012 - 15:03

Με το μεγάλο ντέρμπυ Αναγέννηση Γέρας - Διαγόρας, στον Παπάδο, κλείνει η χρονιά στην Α΄ Κατηγορία.
Σημαντικό παιχνίδι στην πρώτη του δευτέρου γύρου, με τις δύο ομάδες να καίγονται για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και να καταλήξει όμορφα η χρονιά που φεύγει. Η πρωταθλήτρια χειμώνα Γέρα έχει τον αέρα της πρωτιάς και ο Διαγόρας τις βλέψεις να την κατακτήσει.

Με το μεγάλο ντέρμπυ Αναγέννηση Γέρας - Διαγόρας, στον Παπάδο, κλείνει η χρονιά στην Α΄ Κατηγορία.

Σημαντικό παιχνίδι στην πρώτη του δευτέρου γύρου, με τις δύο ομάδες να καίγονται για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και να καταλήξει όμορφα η χρονιά που φεύγει. Η πρωταθλήτρια χειμώνα Γέρα έχει τον αέρα της πρωτιάς και ο Διαγόρας τις βλέψεις να την κατακτήσει. Αναμένεται να γίνει πολύ μεγάλη μάχη και το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Από το ντέρμπυ να επωφεληθεί θέλει ο δεύτερος Όλυμπος, που φιλοξενεί την Άναξο, η οποία στον πρώτο γύρο του έβαλε 3 γκολ, αλλά η ομάδα από το Σκουτάρο δεν απέφυγε στο τέλος την ήττα.

Παιχνίδι κατηγορίας είναι αυτό της Προοδευτικής με τον Αιγέα στη Σκάλα Καλλονής, με τη γηπεδούχο να παίζει πλέον το τελευταίο της χαρτί. Αμφίρροπη χαρακτηρίζεται η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παπανικολή στην Αγ. Μαρίνα, με τους γηπεδούχους να έρχονται από εκτός έδρας νίκη. Σπουδαίο από βαθμολογικής άποψης είναι το παιχνίδι Λιονταράκια - Βύρων στη Θερμή, με τους γηπεδούχους να μην έχουν άλλη επιλογή εκτός από τη νίκη.

Ακόμη, μάχη θα γίνει και στα Λουτρά από Αετό και Θύελλα ,που έχουν της δυνατότητες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Τέλος, το παιχνίδι του Αλκιβιάδη με τον Κεραυνό μετατέθηκε για τις 30 του μήνα, μετά από αίτημα του Κεραυνού.

Επικίνδυνη έξοδος για Ατρόμητο - Οδ. Ελύτη

Τα παιχνίδια της 12ης Αγωνιστικής, πρώτης του δευτέρου γύρου, πραγματοποιούνται σήμερα, εκτός από το παιχνίδι του Ερμή με τον Οδ. Ελύτη, που γίνεται την Κυριακή το πρωί στα Πάμφιλα. Ο Ατρόμητος έχει επίσης δύσκολη αποστολή στο Πλωμάρι κόντρα στη Δόξα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Αστέρα Ιππείου, που είναι τρίτος και δοκιμάζεται στη Θερμή από τους μπέμπηδες του Παλλεσβιακού.

Παιχνίδι κατηγορίας για τον Παλαιόκηπο στη Στύψη και τοπική σύγκρουση στην Πέτρα, Αχιλλέας - Αρίων Μήθυμνας. Ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι του Ορφέα με τον Πολιχνίτο. Τέλος, σήμερα πραγματοποιείται και το εξ αναβολής της Β1 Εθνικός - Μεσότοπος, στη Θερμή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey